Добавлено: Чт Май 30, 2013 14:50 Заголовок сообщения:
Shadons писал(а):
maan007 писал(а):
Ну рахувати вартість шнурка не логічно, він сам музику не крутить. До нього ще додайте вартість mp3 плеєра. І управління тоді ніякого нема. Зручності нуль
чотири роки прокатався на десятці, стояв панас (імхо краще ніж в ту ціну алпайн чи кларіон), через бардачок був виведений шнурок. Музика "шла" з телефону. Телефон у підставці. Незрочності не такі вже й критичні. Звісно, маючи трошки інший бюджет можна було б замовити магнітолку з попередньої сторінки, и діски на 17, чи взагалі на альфу 159 вагон пересісти)))... але все впирається в гроші.....
По моєму "колхоз" це все що відрізняється від стоку та має сумнівне естетичне задоволення. А те що я підключу тихенько шнурок до існуючого розьєму на штатній магнітолі і буду слухати музику з телефону а не "гратись" з дисками на 15 пісень то на мою думку "бюджетний тимчасовий вихід з ситуації")))
Согласен на все 100, в данном случае имеем более полное использование функционала магнитолы, в чем колхоз??? _________________ Two beer or not two beer
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 09.02.2013 Сообщения: 161 Откуда: Днепр
Добавлено: Чт Май 30, 2013 21:57 Заголовок сообщения:
Добрый день всем! Я думаю, что это не "колхоз", а попытка обмануть судьбу (иногда получается); уважаемые коллеги, не забывайте про качество звучания на выходе, а оно будет мягко говоря не очень (если сравнивать с дисками или ЮСБ), я считаю, что лучше потерпеть и поднакопить деньжат и поставить нормальный проигрыватель с современными разъёмами.
Надеюсь при возрастающей популярности наших машин в Европе друзья из солнечого Китая начнут сей девайс продавать поштучно,ну,или найдется кто,кто привезет их побольше и начнет продавать,у меня хоть и магнитола с мп-3,но все равно не прикалывает жечь болванки,а на всех моих компьютерах сд привод из-за неиспользования перестал работать
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 07.04.2013 Сообщения: 233 Откуда: Україна
Добавлено: Чт Май 30, 2013 22:18 Заголовок сообщения:
demetrio
1. дуже сильно сумніваюсь що хоч один з ста відрізнить по якості звуку чи потік іде з сіді чи з телефону по шнурку. В теорії можливі втрати при поганих матеріалах чи ще шось але на практиці відрізнити нереально. Звісно я не беру до уваги якщо сигнал буде подаватись з якоїсть китайської моношарманки. (у моєму випадку "транслюю" з айфону)
2. ви заздалегіть сумніваєтесь в якості "шнурка" і наперед можете сказати що він позбавлений элементарного экрану?
3. Я катаюсь (-вся) на 99/десятці/Фіоріно але мрію про 159 альфу то судячи з ваших слів останні десять років повинен ходити пішки та збирати гроші на "мрію"?
пи/си про якість звучання штатної магнітоли та акустики - вона на рівні 300 гривневих магнітол. А ви мені про втрату якості)))) Про радіо взагалі мовчу - для нормального прийому потрібна антена як у таксистів при союзі.
Добавлено: Пт Май 31, 2013 10:03 Заголовок сообщения:
Как включить этот гребаный AUX? СD два раза не канает )
Либо как-то по-другому, либо его нет, хотя на маркировке магнитолы есть... _________________ Two beer or not two beer
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 07.04.2013 Сообщения: 233 Откуда: Україна
Добавлено: Пт Май 31, 2013 10:21 Заголовок сообщения:
yustar писал(а):
Как включить этот гребаный AUX? СD два раза не канает )
Либо как-то по-другому, либо его нет, хотя на маркировке магнитолы есть...
х.з. у мене теж спочатку не працював, (чи я щось не те жав) точніше нічого не писало на екрані коли в режимі сд нажимав кнопку сд. Я в це не вірю, але режим AUX у мене з"явився і зараз вмикаеться після того як знімав магнітолу з фішок. Хоча логічно це не при чому....
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 09.02.2013 Сообщения: 161 Откуда: Днепр
Добавлено: Пт Май 31, 2013 22:26 Заголовок сообщения:
Shadons писал(а):
demetrio
1. дуже сильно сумніваюсь що хоч один з ста відрізнить по якості звуку чи потік іде з сіді чи з телефону по шнурку. В теорії можливі втрати при поганих матеріалах чи ще шось але на практиці відрізнити нереально. Звісно я не беру до уваги якщо сигнал буде подаватись з якоїсть китайської моношарманки. (у моєму випадку "транслюю" з айфону)
2. ви заздалегіть сумніваєтесь в якості "шнурка" і наперед можете сказати що він позбавлений элементарного экрану?
3. Я катаюсь (-вся) на 99/десятці/Фіоріно але мрію про 159 альфу то судячи з ваших слів останні десять років повинен ходити пішки та збирати гроші на "мрію"?
пи/си про якість звучання штатної магнітоли та акустики - вона на рівні 300 гривневих магнітол. А ви мені про втрату якості)))) Про радіо взагалі мовчу - для нормального прийому потрібна антена як у таксистів при союзі.
Вобщем надо активировать, но как пока не ясно... Попробую рестарт, или фишку отключу...
Так коллеги, AUX побежден!!!
Взято отсюда http://www.clublinea.ru/forum/showthread.php?t=54
В итоге выбрасываем cd дски, слушаем любимую музыку с телефона, мп3 плеера и в качестве бонуса имеем громкую связь ))
attachment.jpg
Описание:
Схема распайки, там все понятно
Размер:
51.82 KB
Просмотрено:
530 раз(а)
IMAG0062.jpg
Описание:
Изготовил съемники для мафона из сварочного электрода спасибо Саня 1974 ))
Размер:
258.12 KB
Просмотрено:
440 раз(а)
IMAG0064.jpg
Описание:
Купил клеммы самые маленькие, изготовил кабель и перемычку
Размер:
384.07 KB
Просмотрено:
412 раз(а)
IMAG0066.jpg
Описание:
Перемычка, после ее установки появляется AUX двойным нажатием СD
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме