|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Боднар Евгений Amico
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.12.2007 Сообщения: 9 Откуда: Киев
|
Добавлено: Пн Дек 24, 2007 09:17 Заголовок сообщения: Фиат добло во Львове |
|
|
Помогите найти инструкцию по эксплуатации на фиат добло. Я нахожусь во Львове. Заранее спасибо
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Taras_Potatos Рулевой филиала
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
|
Добавлено: Пн Дек 24, 2007 10:15 Заголовок сообщения: |
|
|
Спробуй написати Василь, він теж Добло експлуатує, може чимось допоможе.
_________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
Анатолий Италомафиози
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.08.2006 Сообщения: 1089 Откуда: Бородянка, Киев обл.
|
Добавлено: Вт Дек 25, 2007 10:10 Заголовок сообщения: |
|
|
Шановні Фіатолюбителі, я маю інструкцію.
І буду їхати до Львову на різдво.
Можу взяти диск.
_________________ Слой человека в нас чуть-чуть
наслоен зыбко и тревожно;
легко в скотину нас вернуть,
поднять обратно очень сложно.
|
Вернуться к началу |
|
|
UnForGiven Администрация клуба
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 11.11.2005 Сообщения: 6871 Откуда: Киев, Украина
|
Добавлено: Вт Дек 25, 2007 11:12 Заголовок сообщения: |
|
|
Это уже конструктив, мужики Кто из львовян подсобит семейству италоманьяков на Рождество с жильем?
_________________ L'unione fa la forza !
FIAT Uno 1,1 -> FIAT Marea 1,6 16v -> FORD Fiesta 1,4 16v -> Renault Duster 2 1,6 -> Suzuki Vitara 1,4T |
|
Вернуться к началу |
|
|
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
|
Добавлено: Вт Дек 25, 2007 11:17 Заголовок сообщения: |
|
|
Нажаль пас, бо сам зараз живу з батьками
_________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
UnForGiven Администрация клуба
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 11.11.2005 Сообщения: 6871 Откуда: Киев, Украина
|
Добавлено: Вт Дек 25, 2007 11:28 Заголовок сообщения: |
|
|
Ну вряд ли кто к себе возьмет, а посоветовать кого-то, кто сдает или поискать для хорошего клубня нашего?
_________________ L'unione fa la forza !
FIAT Uno 1,1 -> FIAT Marea 1,6 16v -> FORD Fiesta 1,4 16v -> Renault Duster 2 1,6 -> Suzuki Vitara 1,4T |
|
Вернуться к началу |
|
|
master155 Член клуба
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.11.2005 Сообщения: 5319 Откуда: Россия.Москва.
|
Добавлено: Вт Дек 25, 2007 13:09 Заголовок сообщения: |
|
|
Ну насколько мне известно одна добрая семья сваливает за кардон, так что теперь не знаю. Но наверняка есть места в частном секторе. Мне почему то всегда казалось, что с этим во Львове проблем нет.
_________________ Страсть и скорость - понятия идентичные. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Боднар Евгений Amico
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.12.2007 Сообщения: 9 Откуда: Киев
|
Добавлено: Вт Дек 25, 2007 13:09 Заголовок сообщения: |
|
|
Я с толиком уже переписался, информацию от него необходимую получил. Чем смогу в отношении поиска помогу. Сам на семной живу
|
|
Вернуться к началу |
|
|
haz82 Amico
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 23.03.2008 Сообщения: 15 Откуда: г. Львов
|
Добавлено: Вс Мар 23, 2008 01:39 Заголовок сообщения: |
|
|
Привіт всім!
Підкажіть, будь-ласка, хто знає, де можна купити замок до задніх правих дверей. (В мене Добло Карго 2004 р.)
Механізм зламався і двері (праві) постійно закриті.
Дякую!
_________________ Привет! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Василь Италофан
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 01.12.2006 Сообщения: 228 Откуда: Львів
|
Добавлено: Пн Мар 24, 2008 09:33 Заголовок сообщения: |
|
|
"Привіт всім!
Підкажіть, будь-ласка, хто знає, де можна купити замок до задніх правих дверей. (В мене Добло Карго 2004 р.)
Механізм зламався і двері (праві) постійно закриті.
Дякую!"
Наскільки я знаю окремо замок не продається (можливо помиляюсь), однак коли я цікавився про замок запалювання мені на Пластику (вул.Зелена) сказали, що продається замок запалювання в комплекті з замками на двері (якщо цікаво в грудні 2007р. замок запалювання в комлекті з серцевинками на 4-ро дверей коштував 1700,00 грн. однак заміну замків на дверях вони категорично відмовились проводити причина - замки на дверях стоять на закльопках а тому по їхньому не міняються).
|
|
Вернуться к началу |
|
|
haz82 Amico
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 23.03.2008 Сообщения: 15 Откуда: г. Львов
|
Добавлено: Пн Мар 24, 2008 13:16 Заголовок сообщения: |
|
|
За інформацію дякую.
_________________ Привет! |
|
Вернуться к началу |
|
|
KpoT Италомафиози
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.11.2006 Сообщения: 1056 Откуда: Киев
|
Добавлено: Пн Мар 24, 2008 13:37 Заголовок сообщения: |
|
|
Цитата: | "Наскільки я знаю окремо замок не продається (можливо помиляюсь), однак коли я цікавився про замок запалювання мені на Пластику (вул.Зелена) сказали, що продається замок запалювання в комплекті з замками на двері (якщо цікаво в грудні 2007р. замок запалювання в комлекті з серцевинками на 4-ро дверей коштував 1700,00 грн. однак заміну замків на дверях вони категорично відмовились проводити причина - замки на дверях стоять на закльопках а тому по їхньому не міняються). |
його не замок цікавить, а наскільки я розумію пластиковий механізм для правої дверки задньої.
якщо так, то мені пропонували такий за 54 євро (недешево як на мене, краще на шроті пошукати )
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Nill-Yuriy Amico
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 02.04.2008 Сообщения: 2 Откуда: Калуш, Ивано-Франковская обл.
|
Добавлено: Ср Апр 02, 2008 22:06 Заголовок сообщения: |
|
|
потрібна консультація знавців і фіатопрофесіоналів, зокрема Доблівців. Є необхідність в заміні мастила моторного і фільтра також, в мануалі нічого не говориться де знаходиться сесей фільтр, в неті також неможу знайти. марка 1,3 мултіджет 2006 року, відомо що фільтр сам не міняється, тільки сам елемент до нього
|
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Чт Апр 03, 2008 11:37 Заголовок сообщения: |
|
|
Я не впевнений. Порозглядай цей вузол.
Описание: |
|
Размер: |
14.92 KB |
Просмотрено: |
1078 раз(а) |
|
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Nill-Yuriy Amico
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 02.04.2008 Сообщения: 2 Откуда: Калуш, Ивано-Франковская обл.
|
Добавлено: Вс Апр 06, 2008 17:18 Заголовок сообщения: |
|
|
Щож, дякую, Тарас , він самий(той вузол). На момент прогляду вже поміняв і фільтр і масло, правда прийшлось трохи повозитись, дістатись да до самого фільтра не так вже і просто, заважає кришка повітряного фільтра і патрубки до ньогою. Кришка під №9 кріпиться на двох болтах і одній гайці, і відкрутити їх трохи коштує. Хотів запитати звідки такі всепроінформовані креслення, і чи неміг би підсказати де можна придбати такий мануал. Той, котрий маю, (фірмовий) нічого про такі дрібниці не говорить. Дякую щераз за підсказку. Ще одне. При запуску двигуна , коли ще холодний, чути характерний металічний дзвін( як у невідрегульованого клапана у бензодвигунах) коли нагрівається , то прожодить. Зараз прогрівається швидше, але зимою... калатає трохи
|
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|