Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.03.2012 Сообщения: 39 Откуда: Kiev
Добавлено: Ср Май 03, 2023 14:08 Заголовок сообщения: Шукаю GP (Bravo)
Добрий день.
Колись володів 4 роки GP 1.4 16v 6 МКПП Dynamic. Машина дуже подобалася і недорога в обслуговуванні (дякувати Хотабичу за чудовий багаторічний сервіс) . Продав років 5-6 назад з пробігом 215 тис в ідеальному технічному стані.
Неспішно шукаю щось подібне і бажано з таким самим мотором (бо 1.2 чи 1.4 на 77 к с. туповаті і витрата палива більша). Дизель не хочу.
Бажано на кліматі, кнопки на кермі, туманки, диски... Щоб авто було з підтвердженою історією..
Це те що дуже бажано, але готовий розглядати всі варіанти, вирішальним буде стан і ціна.
Також крім Пунто готов розглянути Bravo.
Турбо варіанти можливі при умові що там все справне, або потрібні мінімальні вкладення.
Це бувша моя машина. Я купляв її новою в Італавто. Зараз їздить мій кум. Він же і продає. Все працює (навіть заслонки клімату), кондиціонер в нормі, вкладень не потребує, заводиться з пів оберта. Нова ходова, щеплення (тиждень тому замінено), бензонасос, форсунки, котушки, радіатори. Зараз в дорозі їде новий глушник і резонатор (стоїть ще рідний, але почав пропадати). Салон в дуже гарному стані. Пробіг не змотаний.
Звісно можна поторгуватись
Це бувша моя машина. Я купляв її новою в Італавто. Зараз їздить мій кум. Він же і продає. Все працює (навіть заслонки клімату), кондиціонер в нормі, вкладень не потребує, заводиться з пів оберта. Нова ходова, щеплення (тиждень тому замінено), бензонасос, форсунки, котушки, радіатори. Зараз в дорозі їде новий глушник і резонатор (стоїть ще рідний, але почав пропадати). Салон в дуже гарному стані. Пробіг не змотаний.
Звісно можна поторгуватись
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17265 Откуда: Одеса
Добавлено: Пт Май 05, 2023 17:36 Заголовок сообщения:
Класне тачко. У Дона Корлеоне була така, доводилось знайомитись близько. Навіть їздив, після Сієни трохи незвично, але ФІАТ є ФІАТ- сів за кермо як в своїй рідній. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме