Доброго времени суток братья по разуму) Оборвало трос сцепления на моей бибике(( в тырнете не нашёл такого (нет в наличии) нашёл похожий. заказал, прислали . не такой(( длина родного 1010мм, а приехал 800мм. В общем с моим счастьем...
Может у кого есть такое чудо? Или совет какой дайте. Вторую неделю без колёс(((
Якщо не забуду, то спробую ще я пошукати. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Була колись подібна проблема з 132-м.
Плюнув з пошуками купив метрів 5-ть звичайного тросу в хозмазі та приліпив замість порваного. (кожух був цілий)
(як варіант але рвався доволі часто)
Зараз думаю можна підібрати з іншого авто подібний. Втулити з мінімальними доопрацюваннями.
Або заморочитись та втулити гідравліку з класики.
Можуть навіть бути заводські місця для неї.
FIAT 4395749(як шо не помиляюсь.)
https://best-parts.com.ua/parts/fiat-4395749/ _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
4395749 - це про 131-й фіят. І то - лише з 78-го року.
Для 132 єнчий номер: 4175027
Кажуть, шо в Миколаєві є такий, але за грубі гроші - тища гривень майже. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме