ну бу бензонасос, это почти как бу носки, не знаешь когда кончатся)
а там разве нет возможности поменять сам насос без самены колбы?
_________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65
Та тут бы любой найти, их нет впринципе... Буду новый заказывать в Польше от Браво. На Италавто влепили вообще от Опель Мертва, совершенно другой датчик топлива который бессовестно врёт....
morkva
Так не треба було міняти давач палива, треба було міняти насос.
Або вже одразу бак в зборі... Так надійніше. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
morkva
Так не треба було міняти давач палива, треба було міняти насос.
Або вже одразу бак в зборі... Так надійніше.
Так, звісно, це саме вірне рішення але на Італавто вирішили по іншому, я тоді ще не був власником лише зараз коли з'ясувалося вирішую це питання. Нажаль я "трошки" зламав рідну вставку в зборі...
morkva
Отак ми і здобуваємо досвід _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Возраст: 41 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.11.2019 Сообщения: 21 Откуда: Харьков
Добавлено: Ср Мар 22, 2023 00:15 Заголовок сообщения:
[quote="morkva"]
smila писал(а):
Та тут бы любой найти, их нет впринципе... Буду новый заказывать в Польше от Браво. На Италавто влепили вообще от Опель Мертва, совершенно другой датчик топлива который бессовестно врёт....
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.04.2007 Сообщения: 3484 Откуда: Кийив
Добавлено: Ср Мар 22, 2023 08:27 Заголовок сообщения:
RomaG писал(а):
Тоже сейчас ищу бензонасос. Нашел только на Браво 1.4 t-jet.
Bosch 0 580 314 223
Такой подходит на Linea 1.4 t-jet?
https://avto.pro/part-580314222-BOSCH-826/ Ось пропозиції по насосу на лінію, ви можете звісно взяти на браво і розказати нам чи підходить він на лінеа, нам цікаво, пишіть _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17264 Откуда: Одеса
Добавлено: Ср Мар 22, 2023 08:40 Заголовок сообщения:
А чим вони, двигуни, радикально відрізняються? Не вистачить продуктивності звичайного, якої, як і тиску, як правило- з запасом.
І взагалі, який тиск на рампі зараз, до заміни? Чи він зовсім мертвий? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Возраст: 41 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.11.2019 Сообщения: 21 Откуда: Харьков
Добавлено: Ср Мар 22, 2023 13:34 Заголовок сообщения:
smila писал(а):
RomaG писал(а):
Тоже сейчас ищу бензонасос. Нашел только на Браво 1.4 t-jet.
Bosch 0 580 314 223
Такой подходит на Linea 1.4 t-jet?
https://avto.pro/part-580314222-BOSCH-826/ Ось пропозиції по насосу на лінію, ви можете звісно взяти на браво і розказати нам чи підходить він на лінеа, нам цікаво, пишіть
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме