|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
monoxrom Италофан
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.05.2018 Сообщения: 120 Откуда: Івано-Франківськ
|
Добавлено: Ср Май 05, 2021 14:10 Заголовок сообщения: відкривання передніх вікон по кнопці перестало працювати |
|
|
доброго дня усім
А підкажіть таку штуку, як вернути як то кажуть "в зад" щоб все було як раніше.
Купив машину, якщо на брелку натискати кнопку відкривання машини і тримати її то машина відкривалася і автоматично опускалися два передні вікна, скільки тримаєш кнопку скільки відкриваються.
І навпаки, якщо натискаєш кнопку закривання і тримаєш її то двері закриваються і вікна підсуваються вверх до упору
Так було 2 роки, потім я відключив акумулятор і очевидно злетіли якісь налаштування мозгів машини.
Тепер вікна не відкриваються і не закриваються, але ж це тупо заводити машину щоб відкрити вікна
Вдалося поправити тільки вікно водія, я завів машину, відкрив вікна до упору і заглушив машину в такому стані. Потім завів і закрив вікна.
І тепер вікно закриваєься-відкривається з брелка але тільки водійське, а зі сторони пасажира - ні.
Скажіть як поправити цю ситуацію щоб було по людськи як раніше, щоб відкривалися і закривалися два вікна.
Зараз літо і функція дуже потрібна, щоб відкрити вікна на жарі щоб машина не жарилася а хоч трохи продувалася. Ну і відповідно вечером або коли дощ щоб з вікна дому можна було закрити вікна, а не як ідіот біжиш, заводиш машину і тоді закриваєш вікна |
|
Вернуться к началу |
|
|
monoxrom Италофан
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.05.2018 Сообщения: 120 Откуда: Івано-Франківськ
|
Добавлено: Ср Май 05, 2021 14:33 Заголовок сообщения: |
|
|
Ага вже нагуглив вирішення проблеми в цій темі, хоч щось знайшов на цьому форумі))))
http://www.fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?p=1174527
Але тут всеодно не зовсім зрозуміло що робити
я робив так
завів машину, виключив
не виходячи з неї (тому що при відкриванні дверей вікна вже не засуваються)
не виходячи з машини натискаю кнопку на брелку відкрити вікна
і одночасно тримаю кнопки відкрити два вікна на дверях
коли вікна відкриваються то тримаю всі кнопки (на дверях і на брелку) ще натисненими секунд 5
Відпускаю всі кнопки
Повторюю цю процедуру для закриття вікон
натискаю на брелку закрити вікна і закриваю два вікна кнопками з дверей
тримаю все натисненим секунд 5 після закриття
все, вікна працюють як і раніше |
|
Вернуться к началу |
|
|
sstels Amico
Возраст: 49 Знак зодиака: Зарегистрирован: 11.05.2017 Сообщения: 33 Откуда: Чернигов
|
Добавлено: Чт Май 06, 2021 08:21 Заголовок сообщения: |
|
|
А нужно было то всего открыть и закрыть окна до конца пару раз |
|
Вернуться к началу |
|
|
CreAtoR Италоманьячище
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.11.2010 Сообщения: 25238 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Чт Май 06, 2021 08:43 Заголовок сообщения: |
|
|
Запускати двигуна задля закрити вікна - це тупо, згоден. Достатньо лише повернути ключ у положення MAR.
Чи може коли тримаєш кнопку на брелоці, то двигун теж запускається задля виконання відкриття/закриття? _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2 |
|
Вернуться к началу |
|
|
monoxrom Италофан
|
Добавлено: Чт Май 06, 2021 16:23 Заголовок сообщения: |
|
|
ну так, я машину не заводив, мав на увазі що переводив ключ в положення МАР
але всеодно шкода, свічки гріти кожного разу)))) |
|
Вернуться к началу |
|
|
4poli Италофан
Возраст: 34 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.07.2018 Сообщения: 165 Откуда: Днепр
|
Добавлено: Пт Май 07, 2021 09:07 Заголовок сообщения: |
|
|
sstels писал(а): | А нужно было то всего открыть и закрыть окна до конца пару раз |
По сути деле - да))
Я с окнами вообще особо не парюсь, зимой зачастую всегда закрыты, а летом постоянно работает кондиционер)) Только в крайних случаях они у меня открываются и закрываются)) |
|
Вернуться к началу |
|
|
monoxrom Италофан
|
Добавлено: Пт Май 07, 2021 12:16 Заголовок сообщения: |
|
|
у мене машина перед будинком стоїть у такому місці де сонце світить цілий день, от і відкриваю вікна щоб у середині не було "теплиці"
А такого місця де є тінь просто немає |
|
Вернуться к началу |
|
|
CreAtoR Италоманьячище
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.11.2010 Сообщения: 25238 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Пт Май 07, 2021 12:38 Заголовок сообщения: |
|
|
Але ж зручно керувати вікнами з хати... Я теж так хочу _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2 |
|
Вернуться к началу |
|
|
Serg_SHS Италомафиози
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 19.01.2009 Сообщения: 742 Откуда: Леополіс (тимчасово Київ :)
|
Добавлено: Пт Май 07, 2021 14:41 Заголовок сообщения: |
|
|
CreAtoR писал(а): | Але ж зручно керувати вікнами з хати... Я теж так хочу |
Буде в тебе таке щастя якщо зробиш наступне:
- реверс інженірінг команд ДОБЛО на відкривання скла (лівого/правого) в КАН-шині
- розробка генератора цих комманд для КАН-шини
- підключення розробленого генератора до приймача(брелока)
все просто ))) |
|
Вернуться к началу |
|
|
monoxrom Италофан
|
Добавлено: Пт Май 07, 2021 14:43 Заголовок сообщения: |
|
|
Зручно літом коли в день була жара в ввечері вже ліг спати і починається буря і знаєш що зараз буде злива і тут згадуєш що абсолютно не памятаєш чи закрив вікна в машині чи ні, а 100% памятаєш що в день були відкриті.
І не дуже хочеться голому вставати з ліжка і бігти вночі на двір де дує холодний вітер
А так навіть через вікно натиснув кнопку і тримаєш, по оранжевому блиску габаритів в темноті, знаєш що кнопка спрацювала і потримаючи секунд 5 вікна точно закриються, якщо були відкриті |
|
Вернуться к началу |
|
|
CreAtoR Италоманьячище
|
Добавлено: Пт Май 07, 2021 19:59 Заголовок сообщения: |
|
|
Serg_SHS писал(а): | CreAtoR писал(а): | Але ж зручно керувати вікнами з хати... Я теж так хочу |
Буде в тебе таке щастя якщо зробиш наступне:
- реверс інженірінг команд ДОБЛО на відкривання скла (лівого/правого) в КАН-шині
- розробка генератора цих комманд для КАН-шини
- підключення розробленого генератора до приймача(брелока)
все просто ))) |
ну...простіше, ніж затим отовово всьо якось вкорчувати в Сієрру з механічними шибами _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2 |
|
Вернуться к началу |
|
|
4poli Италофан
Возраст: 34 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.07.2018 Сообщения: 165 Откуда: Днепр
|
Добавлено: Сб Авг 07, 2021 16:56 Заголовок сообщения: |
|
|
monoxrom писал(а): | Зручно літом коли в день була жара в ввечері вже ліг спати і починається буря і знаєш що зараз буде злива і тут згадуєш що абсолютно не памятаєш чи закрив вікна в машині чи ні, а 100% памятаєш що в день були відкриті.
І не дуже хочеться голому вставати з ліжка і бігти вночі на двір де дує холодний вітер
А так навіть через вікно натиснув кнопку і тримаєш, по оранжевому блиску габаритів в темноті, знаєш що кнопка спрацювала і потримаючи секунд 5 вікна точно закриються, якщо були відкриті |
Да.. у меня такая же беда, сижу дома и думаю - закрыл ли я окно.
Поэтому 100% должна быть автоматика. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|