Не правильная статья. За скорость 1700гр.
При этом штраф за превышение установленных ограничений скорости движения транспортных средств более чем на 50 километров в час вырастет с 510 грн до 1 700 грн. Изначально его предлагалось повысить до 3 400 грн, но депутаты перед принятием закона поддержали поправку о его снижении вдвое. Источник: https://biz.censor.net/n3248225
...На 1445 грн будут штрафовать водителей за создание аварийной ситуации. За нарушение, которое привело к ДТП водитель обязан будет заплатить 850 грн...(с) от не бачу логіки!
І ще одне- пішоходів знов забули? Вони не можуть створити аварійну ситуацію, вони не пруть куди і де попало?
Тепер, панове, слідкуйте за руками поліціянтів, особливо, коли шиють по 130- свідки, упаковка мундштука, свідоцтво на алкометр і т.п. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Ну да, вот я и написал- следите за руками полицаев, крутить они уже умеют. Трезвого, на ровном месте, примеры тому в сетях есть- от многократно использованного мундштука, да с "закладкой" спиртовой до незаконного Драгера 6810 без свидетелей. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Ну да, вот я и написал- следите за руками полицаев, крутить они уже умеют. Трезвого, на ровном месте, примеры тому в сетях есть- от многократно использованного мундштука, да с "закладкой" спиртовой до незаконного Драгера 6810 без свидетелей.
нельзя НИКОГДА верить попАм,врачам, мили(полиционерам), подышали в драгер,- положительная проба, потратьте полчаса(из двух допустимых) поездку в поликлинику, подышите там,будете удивлены и настроение сразу поднимется и деньги сохраните _________________ лучше с другом потерять чем с дураком найти
всі хто підбухували або підбухують за кермом - будуть себе захищать будь-якими видумками,а по факту в законах знову взагалі якісь незрозумілі поблажки...
-бухий за кермом? одразу штраф 50к і позбавлення прав на 1-2 роки!
-попався 2й раз? 100к, конфіскація авта і позбавлення на 10 років!
-попався позбавлений прав? конфіскація авта і тюрма 2-5 років з обовязковими роботами, шоб нашару не сидів за податки працюючих.
а то устроїли тут ромашка, штраф не штраф, 2й раз 5й раз... а ці ріdари як їздили бухі, так і будуть їздити.
пішоходів теж треба штрафувати по-повній, але для цього має працювати Поліція, якої по факту в україні немає,
в Європі тільки спробуй випертись на перехід(!) до того, як всі точно зупинились і тебе побачили - одразу штраф! іти хоч на колінах там повзай, випишуть 100%, а якщо в тебе ще й «кум в прокуратурі», то випишуть ще й 2 штрафи, за шантаж патрульного.
і патрулі повсюду, якшо раз пронесло, то 2й раз обілетять і не сумнівайся! _________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом.
Думаю, будь-яка нормальна людина цілком і повністю підтримає таку ініціативу, але, на жаль, її виконати не можна через необов'язковість покарання і можливість "парєшать на мєстє".
До чого "систему" готували всі ці роки поклонами і подаяннями служивим, те і маємо.
Не треба нас з Євпропами зрівнювати, ні в чому, навіть в боротьбі з нетверезими. Там нікому і в голову не прийде сунути водієві мундштук використаний вже, навіть зупинити його просто так. А коли вони проводять рейди, то теж не з неба падають, попереджають.
Ніхто не проти боротьби з п'яними за кермом, але чесної, а не трюків а-ля Жиглова, бо у них, наших охоронців давно вже і руки, і голови не туди повернуті.
І як ви самі сказали-... має працювати Поліція, якої по факту в україні немає...(с), то чого ми чекаємо, чесної боротьби?
За минулий рік мене тричі!!! одні і ті ж зупиняли, все принюхувались, хоч був тверезий, як коняка з похоронної процесії і ні разу не сказали про причину зупинки. Це- нормально та правильно? Це нормально та правильно, коли вас будуть перевіряти без свідків в їхньму авто невідомими мундштуками і Драгерами, а потім ви будете скакати на суді, як риба на пательні і нічого не докажете? А якщо і докажете, то не скоро і не просто. Тоді вважайте, що вони все роблять правильно. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме