|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Puntiak Amico
Возраст: 35 Знак зодиака: Зарегистрирован: 04.09.2020 Сообщения: 5 Откуда: Верховина
|
Добавлено: Пт Сен 04, 2020 18:49 Заголовок сообщения: Fiat Punto CLASSIC 2007 ходова / вихлопна |
|
|
Привіт пунтоманам =)
Вперше на вашому форумі з питанням по своїй машині. Не знайшов відповідної теми, перепоршую.
Передісторія - власник Пунтіка тільки 1рік. Що мінялось перед мною останніх 100тис.км, я незнаю, але потихеньку взнаю =)
Останній візит на сервіс був в зв'язку з сильним ричанням вихлопної (як виявилось, вона вже варена переварена, гнила і десь там тріснута, коротше вердикт - ЗАМІНА =) ).
Був на Фіат-сервісі. Зробили діагностику ходової, подивились на вихоплну і дали список на 25тис.грн.
Пропонують під замовлення оригінальні деталі а вихлопна система (задній+середній) оцінена в 12тис
по списку:
амортизатори передні
відбійник амортизатора переднього
опора верхня передня
/
амортизатори задні
пружини задньої підвіски
сайлентблоки пер.ричага зад.
/
глушник задній
глушник середній
хомут глушника
питання до пунтоманів - які запчастини вибирати, яких виробників, як щоб вони підійшли, з яких сайтів?
поділіться досвідом |
|
Вернуться к началу |
|
|
Taras_Potatos Рулевой филиала
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
|
Добавлено: Пт Сен 04, 2020 20:02 Заголовок сообщения: |
|
|
Я вірую в стійки Каяба газмяс. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
Sher Khan Италомафиози
Возраст: 56 Знак зодиака: Зарегистрирован: 27.08.2011 Сообщения: 531 Откуда: Киев
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Puntiak Amico
Возраст: 35 Знак зодиака: Зарегистрирован: 04.09.2020 Сообщения: 5 Откуда: Верховина
|
Добавлено: Сб Сен 05, 2020 11:09 Заголовок сообщения: |
|
|
Taras_Potatos писал(а): | Я вірую в стійки Каяба газмяс. |
Друже, а з якого сайту ти їх замовляв? І чи є якісь нюанси при замовленні?
(наприклад вказати якісь точніші розміри, дозамовити ще щось в комплекті і т.д.)
Дякую! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Puntiak Amico
|
Добавлено: Сб Сен 05, 2020 13:11 Заголовок сообщения: |
|
|
Ще питання - які пружини задні ви порадите? З жорсткіших (в мене постійно зад загружений - пасажири, багажник...) |
|
Вернуться к началу |
|
|
smila Италоманьячище
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.04.2007 Сообщения: 3484 Откуда: Кийив
|
Добавлено: Сб Сен 05, 2020 14:15 Заголовок сообщения: |
|
|
Puntiak
На пунто мені здається одні пружини) хоча були версії van, можешь пошукати авось будуть _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65 |
|
Вернуться к началу |
|
|
Puntiak Amico
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
|
Добавлено: Вт Сен 08, 2020 21:05 Заголовок сообщения: |
|
|
Puntiak писал(а): | Taras_Potatos писал(а): | Я вірую в стійки Каяба газмяс. |
Друже, а з якого сайту ти їх замовляв? І чи є якісь нюанси при замовленні?
(наприклад вказати якісь точніші розміри, дозамовити ще щось в комплекті і т.д.)
Дякую! |
Я шукав на авто.про
Видається то був KYB (Kayaba) 343329(зад) _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Вт Сен 08, 2020 21:06 Заголовок сообщения: |
|
|
Цитата: | Болти не потрібно міняти? Ті на яких стійка кріпиться? |
То по обстановці. Мені не довелось. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
Puntiak Amico
|
Добавлено: Пт Дек 04, 2020 20:29 Заголовок сообщения: |
|
|
Вітаю друзі.
дякую всім за поради.
З вашими порадами замінив всю задню ходову 😎
Передню ще не робив - не назбирав)))
Зараз маю інше питання - чи можна стальні диски штамповку прикрутити ВАЗівськими м12*1.25(заг довжина 44мм, 19мм довжина різьби).
Бо з титанів болти занадто довгі.
Дякую. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Пт Дек 04, 2020 23:33 Заголовок сообщения: |
|
|
Думаю що так. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
Александр Васильевич Италоманьячище
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17269 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Сб Дек 05, 2020 08:31 Заголовок сообщения: |
|
|
Якшо вони вилазять назовні через фланець далеко, але нічого не чіпляють, то можна і з ними їздити, одна проблема буде- погано викручувати іржавий кінець болта, який стирчить і любить ржавіти.
Я свої пообрізав так, шоб стирчала пара витків різьби. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Ketius Amico
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 11.08.2020 Сообщения: 18 Откуда: Киев
|
Добавлено: Сб Янв 23, 2021 18:25 Заголовок сообщения: |
|
|
По передній ходовой ось тут можна подвитись. Аналоги шукаєте чи оригінали? Можу допомогти з кодами запчастин _________________ Таких как я не было , нет и не надо |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|