Абсолютно те же симптомы были на моем атмосферном Браво. Заметил, чем меньше бензина в баке - тем хуже завод утром. Еще - лучше заводилась, если глушить не на газе, а на бензине.
Проездил так все пять лет после установки ГБО, так и не решил проблему. Новый хозяин заводится так-же.
manhunt
Не претендую, звісно, на перемогу в битві розум ків, але може тра щось зробити із тими ерорами? Хоча б подивитись до системи запалювання.... _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Абсолютно те же симптомы
лучше заводилась, если глушить не на газе, а на бензине.
Проездил так все пять лет после установки ГБО, так и не решил
У себе не помічав такої різниці, авто їздило не раз повністю на бензині і зранку картинка абсолютно не змінювалась.
Та й причина була до ГБО (не так часто і не так виражена, але була, я помічав підтраювання на старті, але спирав на старі свічки і поганий бензин тощо). Просто після його(ГБО) встановлення та заміни свічок вона з часом тільки посилилась, от і все.
А після нещодавньої чистки форсунок нічого не змінилось, а можливо стало навіть трохи і гірше. ("гірше" - у плані заводки після простою, а на гарячу пре майже як ферарі )
CreAtoR писал(а):
manhunt
Не претендую, звісно, на перемогу в битві розум ків, але може тра щось зробити із тими ерорами? Хоча б подивитись до системи запалювання....
Т а мені і не потрібно ніяких битв, а просто накидайте купу варіантів куди ще заглянути... буду методом виключення.
Подивитись систему запалювання я можу без проблем, тільки що там дивитись? Свічки оригінальні браковані попались? Спробувати старі назад?
А ерори я скинув, вони після вранішньої заводки намалювались знову _________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом.
Последний раз редактировалось: manhunt (Пн Июл 20, 2020 17:18), всего редактировалось 1 раз
А куди вже заглянули? Щоб не повторюватись _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Скинуть ошибку - это не значит устранить проблему! Комп подсказывает: пропуски зажигания. Отсюда и троение и запах несгоревшего топлива. Копать нужно в эту сторону в первую очередь. _________________ FIAT - первое,что написано на болиде Ferrari F1
От цікаво, шо заставляє бензин текти в циліндри через форсунки, коли все мертве? Тим більше при справних форсунках.
А з пропусками треба розбиратись- опір вторинної обмотки КЗ даної пари, опір дротів, опір резисторів свічок, поведення первинної обмотки КЗ ... _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
мне кажется прокапывают форсунки (иголка не держит)... и чистка (тем более ультразвуком) только усугубила проблему _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
Александр Васильевич
Смотря кто и как смотрел. Или же "почистите?" - "почистим, сколько-то денег". Да, может и распыл, и налив хороший - на оборотах будет лететь. А вот игла не закрывает, "прокапывает" и не алё после простоя. _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
manhunt
або води набігає в горщика
треба ще й унутр зазирнути. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
як звідки, а у рампі скільки палива? і воно під тиском все так і залишається коли двигун глушиться.. якщо грам 20 у колектор набіжить, мабуть і вистачає, щоб залити свічки
Александр Васильевич писал(а):
Саша, и при чистке не увидели? Тогда как и чем чистили и смотрели?
чистилось карбклінером із саморобною насадкою, яка вставляється у форсунку, далі крокодильчики на акумулятор, тиснемо на балончик і клацаємо кнопку, і чистили так багато форсунок - результат завжди був, і здалися нам ті ультразвуки
Хоттабыч писал(а):
[ "почистите?" - "почистим, сколько-то денег".
саме так вони і чистять.. тому чистимо самі.
а от на рахунок пропуску голки.. хз, за 5-10 хв може там нічого і не видно, а за години 2-3 і накапує вже нормально _________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме