|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Dr-Greenspoon Amico
Возраст: 29 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.04.2020 Сообщения: 2 Откуда: Кривой Рог
|
Добавлено: Ср Май 20, 2020 20:39 Заголовок сообщения: Кронштейн датчика коленвала |
|
|
Нужен кронштейн датчика коленвала на Lancia Thema 1994 бенз. 2.0 16 Кл. V.I.S с балансвалами
Описание: |
|
Размер: |
90.09 KB |
Просмотрено: |
182 раз(а) |
|
|
91.53 KB |
174 раз(а) |
|
|
90.52 KB |
177 раз(а) |
|
|
110.08 KB |
168 раз(а) |
|
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Stefan Италоманьячище
Возраст: 65 Знак зодиака: Зарегистрирован: 22.04.2012 Сообщения: 2584 Откуда: Белая Церковь
|
Добавлено: Ср Май 20, 2020 21:06 Заголовок сообщения: |
|
|
Dr-Greenspoon
На фото датчик с кронштейном который пролежал на Новой почте шесть дней и его не забрали(ЭТО ДАЖЕ ФОТКИ МОИ). предупреждаю всех форумчан БЕЗ ПРЕДОПЛАТЫ НЕ ВЫСЫЛАТЬ
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Taras_Potatos Рулевой филиала
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
|
Добавлено: Ср Май 20, 2020 22:02 Заголовок сообщения: |
|
|
Dr-Greenspoon
На правах модератора прошу відреагувати на висунені звинувачення.
_________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
Dr-Greenspoon Amico
Возраст: 29 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.04.2020 Сообщения: 2 Откуда: Кривой Рог
|
Добавлено: Ср Май 20, 2020 23:15 Заголовок сообщения: |
|
|
По-перше замовляв не я.
По-друге у людини яка замовляла сталася прикра ситуація в силу якої він не міг одразу забрати про що продавець був повідомлений.
По-третє в день останнього дзвінка продавця було повідомлено, що за 15-20 хв замовлення буде забране з НП, прибувши на НП через 15хв людині повідомили, що відправлення вже немає(відкликане).
Також замовляли в нього робочий зчеплення, зі слів продавця він був у робочому стані але встановивши на авто і не проїхавши навіть десятка кілометрів він почав текти, ледь доїхали до дому.
Ще замовляли колектор V.I.S теж наче у справному стані, але довелося витратити чи малу суму на реставрацію усієї системи заслінок.
P.S. шукаю кронштейн не від його імені, а від себе бо авто ВЖЕ належить мені.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Taras_Potatos Рулевой филиала
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
|
Добавлено: Ср Май 20, 2020 23:37 Заголовок сообщения: |
|
|
Dr-Greenspoon
Дякую.
_________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
Stefan Италоманьячище
Возраст: 65 Знак зодиака: Зарегистрирован: 22.04.2012 Сообщения: 2584 Откуда: Белая Церковь
|
Добавлено: Пт Май 22, 2020 21:46 Заголовок сообщения: |
|
|
Dr-Greenspoon
Ну якщо ти такий чесний то давай по пунктам. По перше у мене на Вайбер як замовник і з ким я домовлявся значиться Dr-Greenspoonl. По-друге я мовчав суботу і неділю бо розумів що у людини можуть бути вихідні, а потім мені кожен день обіцяли що заберем завтра або просто не відповідали, але коли я останій день о девятій ранку напомнив (мені сказали що за пів години заберем) потім о дванадцятій те саме то після чотирнадцятої години я замовив поверненя посилки. Мене особисто ніхто не попереджував про проблеми у замовника (просто обіцяли забрати завтра). По циліндру зчепленя - він був знятий з машини 93року сухий, чистий і не митий тільки як він міг потекти якщо на машині немає датчика колінвала а мені ніхто не перезвонив і після цього чекали дві чи три неділі на влускний колектор і його взяли, а ще через дві неділі замовили датчика колінвала. Якщо перва запчастина вас не влаштовувала то навіщо замовляти інші? Щось у шановних клієнтів з логікою не те. Шукайте датчика - може пощастить і будьте чесними.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|