Добавлено: Сб Мар 30, 2019 09:52 Заголовок сообщения:
Зареєстрував власний ютуб-канал та набираєш переглядів?
А ідейка так собі, тіпа кружок "умєлиє рукі" з середньої школи № 2. Той, хто користується таким інструментом, давно вже вирішив для себе, як йому краще. _________________ Where's the revolution? Come on, people! You're letting me down!
бортовик - http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=55031
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17274 Откуда: Одеса
Добавлено: Сб Мар 30, 2019 09:56 Заголовок сообщения:
Краще- тоненький поролон зверху. Ще краще- пружинні фіксатори, але слизькими від мастила перстами незручно смикати. Тому- ...сапог в бою надежнее!...(с) _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Добавлено: Сб Мар 30, 2019 10:18 Заголовок сообщения:
Александр Васильевич писал(а):
Краще- тоненький поролон зверху.
Не став писати про такий спосіб тому, що це самий дешевий, доступний та логічний спосіб позбутися зайвого простору. Але не з таким боксом. Вірніше, не з боксом з таким замком. Взагалі, 90% усіляких боксів призначені тільки для того, щоб ви не розгубили інструмент, поки будете нести його додому з магазину. _________________ Where's the revolution? Come on, people! You're letting me down!
бортовик - http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=55031
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17274 Откуда: Одеса
Добавлено: Сб Мар 30, 2019 11:31 Заголовок сообщения:
На своєму великому наборі замість пластикових защіпок прикріпив від армійського ящика і забув. +поролон, аби на торохтіло. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Добавлено: Сб Мар 30, 2019 18:59 Заголовок сообщения:
Доброго дня!
Власного каналу на ютуб не маю. Не якої комерції. Викладаю свої відео с різними ноухау та іншим, до речі, того що немає в інтернеті. Комусь пригодиться, кому не цікаво, не дивляться.
Поролон з верху пройдений етап, и забруднюється и крошится швидко. Використовував від Китайських посилок пакувальний пеноплен, но він то губиться, то рветься.
Я запропонував, а там хто хоче використовує.
До речі бокс не поганий, замок надійний, не жодного разу не відчинився самостійно за 6 - 7 років, вот викрутка вже друга. Мабуть не поганий набір. _________________ ФИАТ ПАНДА, 2012, Бензин,
Вообще можно по отделам их расфасовывать. Я ещё пользовался не большим кусочком пластилина или скотч двухсторонний. А так ещё вариант, берешь картон, прорезаешь его под гайки, и вставляешь сверху по коробке. Не падает.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме