Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.11.2010 Сообщения: 6196 Откуда: Киев
Добавлено: Вт Авг 07, 2018 19:48 Заголовок сообщения: А давайте поговоримо за - на авто у КАРПАТИ.
Поки це просто думки вголос. Але хотілося б розгорнути цю тему.
Які місця варто відвідати?
Де які дороги, і де можна проїхати в принципі "пузотеркою"?
Які найближчи села до відомих гірських вершин, де можна залишити автівку, та сходити на один день у гори?
Як з заправками, і чи легко там заправитись газом?
Чи варто брати з собою ланцюги, чи на каміннях від них ні якої користі?
От же - цікавить все.
Зауважу, що мова про поїздку ЛІТОМ-на початку осені.
Тож НЕ цікавлять гірськолижні курорти, мажорні готелі з саунами та ресторанами, та де можна класно "забухать"
Хто може поділитися власним досвідом - велкам. Дуже цікаво буде почитати.
Ден, судячи по твоїй карті, ти плануєш провести всі 4 дні в дорозі...
при такому розкладі ти геть не встигнеш ніц подивитися.
місяць тому, вивозив киян подивитися на карпати/закарпаття
маршрут був такий:
1 день
виїзд із Кийова о 7 ранку
десь о 14 були біля Львова (по дорозі ще заїзджали у Підгорецький замок)
десь о 18 були в садибі у Гукливому. перекусили та пішли вештатися навколишніми горами. вечеря. вино.відбій.
2 день
тур по замках Закарпаття:
санаторій Карпати - замок Паланок - Ужгород - Невицький замок
десь о 21 повернення на базу. вечеря вино.відбій
3 день
Синевирський перевал - озеро Синевир - водоспад Шипіт
планували залишити авто на перевалі та прогулятися до озера горами (десь 12 км.), але не вийшло, бо гори накрило хмарами, температура впала, дощ, вітер. вештатися горами в таку погоду - сумнівне задоволення
4 день
повільне повернення до Кийова.
із заїздом у Львів на каву та замки (Олесьский та Дубенський)
із Гукливого вирушили о 7 ранку.
у Київ заїхали десь о 8 вечора
і це ми їхали по майже ідеальній трассі Київ-Чоп із швидкістю 100...120...140 км/год.
на Івано-Франківщині (наскільки мені відомо) таких доріг не є...
і ще...
стосовно житла.
при твому розкладі, тобі тре шукати житло у 3-х населених пунктах.
це зайвий час на пошуки.
так як їздив я - то була обрана база рівновіддалена від запланованих для відвідань локацій. це суттєво спростило життя
врахуй цей момент.
Але я насправді хочу провести практично увесь час у русі. І шукати ночівлю хочу 1-2 рази, не більше. У горах взагалі хочеться ночувати у наметі, від минулого разу залишилися неперевершені враження, хочу повторити
Тут 4 дні, але + ще один день хочу присвятити повністю одноденному походу у гори. Ймовірно на Свидовецький хребет, але це поки що не точно, можливі варіанти.
Ще хочу проїхати перевалом Присліп. Це нова дорога від Колочави до Німецька Мокра, вона грунтова, але заявлено що проїздна для легкових авто. Так, я розумію що 9,5 водіїв з 10 туди б не совались, але мот розібраний, а душа вимагає ендуро
авантюрист, горы и йолки увидишь из окна,,природу прощупаешь обссыкая муравьев,а на третий день заснешь за рулем как Никулин в Кавказской пленнице _________________ mi vida loca- яіБаль))
авантюрист, горы и йолки увидишь из окна,,природу прощупаешь обссыкая муравьев,а на третий день заснешь за рулем как Никулин в Кавказской пленнице
Чесно кажучі не зрозумів що ти взагалі мав на увазі... Чи то гумор такий, чи що, але мені ніц не зрозумілий.
Що до авантюри - то яка ж тут авантюра? Не у Монголію ж їхатиму )))
Хоча звісно, у кожного свої уявлення про відпочинок. Комусь - пиво з таранькою та зручне крісло. Комусь - подорожі, рух, та гори
Ні кого ні в чому не переконую
авантюра это твой маршрут за 4 дня)))юмор говоришь? ну да ,юмор)))
возьми с собой еще "мистера фикса" и "паспарту" и вы справитесь со всеми невзгодами))) _________________ mi vida loca- яіБаль))
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме