Не думав що прийде цей час, що я таке напишу про Укрпошту .
Поки не топова кантора в доставці, але треба відмітити прогрес за останній рік: графік роботи з 8 до 20 год (в нас у всякому разі так ) а в суботу подовжили до 17 год і о фантастика - тепер без перерв на обід! , збільшилась кількість різних картонних коробок для пакувань (тіпа як на Новій Пошті, хоча не такий вибір великий) , останні декілька разів заходив - відсутність черг , вже самі вводять інфу самому не треба ручкою писати як колись .
Вже майже 2 роки періодично користуються.
Доставка з заходу на схід та центр досить швидка, а от зі сходу була майже тиждень. А так реально зручно бо є велика кількість відділень, особливо якщо не піджимають строки
Навіть є наложний,але хтось ним користувався?,мені "пощастило",з повна відчувся "голос з минулого".Пакуночки може й з теперішнього дня,а от сервіс ще той,на рахунок відділень: НП по п'ятам рухається,різниця що НП створює,а УП не може втримати діючі, я не пам'ятаю державних успішних підприємств.Треба допомагати бізнесу,а не "держ.підприємствам",ВД.
Di-MA
Ну вибач, але НП останні роки 3 реально зажерлася. А на додачу ще їхні "мутки" з коробками, що є дефакто нав"язуванням тобі послуги "причепом".
Я Укрпоштою ще ні разу ні кому нічого не відправляв, але гадаю найближчим часом варто таки спробувати. Бо кажуть доставка копієшна та строки досить прийнятні, як що не поспішаєш звісно.
Di-MA
Ну вибач, але НП останні роки 3 реально зажерлася. А на додачу ще їхні "мутки" з коробками, що є дефакто нав"язуванням тобі послуги "причепом".
Не раз писали що нав'язують послуги,не знаю,на 1му відділенні обслуговуюся,кожен раз пропонують доупакувати.Не можу сказати що це саме нав'язування.Я не являюся фахівцем з пакування і вважаю що їм видніше чи потрібно пакувати чи ні,вони відповідають за цілістність вантажу.Коли я вважаю що не потрібно то так і кажу,і ніхто не намагається мене переконати у зворотньому,якщо сумніваюся-перепитую.На рахунок "зажралися",не зовсім зрозуміла думка.Якщо на рахунок цін перевезення,то є багато альтернативних перевізників,вони-ж не є монополісти.А на рахунок чемності,вічливості і т.п не пам'ятаю щоб щось у мене було подібне за багато років.Правда пригадую один єпізод:
Оператор відмовився видавати вантаж(чи по правам,чи по картці не пам'ятаю),за требував паспорт.Я викликав старшого і мені видали вантаж.(цікаво чи пройде такий єксперимент на УП?).
Були моменти на "делівері",вантаж мав чи 3 чи більше місць.Корочше десь згубили коробку.Через 2-3 неділі повернули.Усе ціле.
Пригадав по НП:
Якось обмінялися посилками.(оператор переплутав),усе розкрутили у зворотньому,передзвонили,приїхав забрав.
НП це приватний бізнес,і не один бізнесмен(якщо він таким являється) не хоче щоб його бізнес "завалився",а от до державних навпаки,дуже зацікавлені хто являється управлінцем щоб той бізнес "упав","підібрати" і створити приватний на готовому фундаменті-оце по нашому.
Про упаковку: коли тільки НП зявилася і народ масово ломанувся туди з посилками, такого вибору пакування не було як зараз, а в НП брали все як народ сам пакував, і що в результаті отримували... !? купа людей стоять по відділеннях і доводить вину НП того що зіпсований вантаж, якщо скло пакували в стрейч і потім дивуються що воно не доїхало і НП має відповідати...
я б на місці НП так само зробив, щоб зняти з себе цей момент з суперечками, не подобається- не відправляй, значно простіше для перевізника щоб відсівся якийсь % клієнтів ніж тягатися з спорами хто винен в тому шо вантаж не доїхав цілим
народ який далекий від того що відбувається з вантажем думає, що в фурі їде одна його посилка яка не торкається більше ні до чого, а сама фура везе його посилку по ідеальній дорозі з його відділення в те яке зазначене в декларації
хто адекват і попадав на коцанні вантажу то поняв, шо упаковка це не те де зекономиш 10, 25, 50 грн
Не знаю як там відправляти, але отримувати на Укрпошті нормально, черг немає , я взагалі один на відділені, хто отримує такі відправлення.
Єдине, що не хочеться бачити на нових відділеннях старі схеми: порошки, мило, листівки - виглядає не дуже, але може з часом виправляться. я хз, у них там великий профіт від продажу того всякого барахла?
знаю що в це важко повірити, але це таки трапилось, а це вже яка "перемога" для них даю фото графіка навіть!
100! % про потенціал, все готове, в кожному нас . пункті є відділення! при бажанні можна розвинути то все ще
у них там великий профіт від продажу того всякого барахла?
до речі про загруженість, тут також чомусь людей не було останнім часом, я один відправляв, ну максимум 1-2 ще було крім мене клієнта
з барахлом совковий прікол якийсь ще, може десь в селах де магазини далеко воно має смисл, людям на місці якби , пенсію отримав -відразу щось потратив , а в місті то не бачив ні разу щоб з того щось купували , якби там справи ішли нормально з доставкою то їм би не було смисла тримати якийсь товар , оборот на доставках може бути такий що воно було б зайвим
ну бывает по разному..не угадаешь..то пусто,то очередь сто рыл ..и едет тоже по разному то2-3 дня ,то неделю..и кстати предупреждаю. каждый день хранения свыше пяти дней+9грн в день и цена выросла за последние пол-года минимум в 2 раза..так что в соотношении цена-качество получаеться не очень _________________ mi vida loca- яіБаль))
Отправляю очень много Укрпочтой и покупателям рекомендую.
Не так быстро,как НП,зато посылка небольшая стоит 10 грн,а на НП 40.... _________________ Твори DOBLO на всей земле,
Твори DOBLO другим во благо...
Отправляю очень много Укрпочтой и покупателям рекомендую.
Не так быстро,как НП,зато посылка небольшая стоит 10 грн,а на НП 40....
ну не 10 грн уже..разве что в пределах области ..а в другом случае меньше 15 уже не будет..но все равно дешевле НП _________________ mi vida loca- яіБаль))
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме