Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 07.04.2013 Сообщения: 233 Откуда: Україна
Добавлено: Пн Фев 19, 2018 12:04 Заголовок сообщения: Питання по гальмам
1.3 mtj
Іноді вискакує помилка "check brake fluid level". Рівень рідини в нормі. На бачку датчика рівня не побачив. Wtf?
Провели ревізію колодок - все гуд. Що я пропустив?
Може програмно закладено сервісний інтервал заміни рідини? (Зараз 68тис)
А какой он сейчас? Самое простое- тестер в руки, снять кабель с разъемом и убедиться в четком срабатывании контактов ДУТЖ при опускании его с пробкой в горловину. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Розібрався. Мій косяк. Відкрив капот - глянув - датчик не побачив. Поліз дивитись по схемі - не бачу!
http://fiatonline.com.ua/home.html?page=shop.browse&category_id=519502
Але ж як? Передивився ще раз - таки є! (Зліва знизу запхали, просто звик що зазвичай у кришку ставлять) піджав трохи - всьо гуд.
Мораль - не вір мануалу а вір очам своїм. За роки експлуатації фіата я так зрозумів контакти/зєднання/фішки не сама надійна сторона цього авто...
То можливо від моделі залежить.
Зараз залишився один фіорін (було два).
По памяті за останні чотири роки (сумарно на два авто)
Підсвітка клімату (є окрема гілка на форумі - популярна болячка) 3 рази
Вимикач ручника 1р (ніяк не долізу глянути)
Лампочка салону 1р
Габаріти 2р
Ближній 2р
Реле вентилятора пічки 1р
Запобіжник абс 1р
Датчик рівня гальмівної
Турецька зборка (с)
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.02.2012 Сообщения: 757 Откуда: Украина,Винница
Добавлено: Сб Мар 03, 2018 08:56 Заголовок сообщения:
Shadons писал(а):
То можливо від моделі залежить.
Зараз залишився один фіорін (було два).
По памяті за останні чотири роки (сумарно на два авто)
Підсвітка клімату (є окрема гілка на форумі - популярна болячка) 3 рази
Вимикач ручника 1р (ніяк не долізу глянути)
Лампочка салону 1р
Габаріти 2р
Ближній 2р
Реле вентилятора пічки 1р
Запобіжник абс 1р
Датчик рівня гальмівної
Турецька зборка (с)
Друже,а як ви хотіли?Щоб нічого не турбувало?Такого навіть на Ролс-Ройсах не буває!
Пи.Си.В мене у знайомого Фиат Добло Нью з Італіі на Євробляхах 2017 року випуску,так в нього поламок по електриці у два рази більше,ніж у мене на Фіаті 2008 року.А ви кажете Турція!До речі,на сьогодняшній ранок,пробіг у мого хрюньдіка 447.000 км! _________________ Буду всем признателен за помощь и подсказки!!!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме