|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
ursul Член клуба
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.04.2008 Сообщения: 8778 Откуда: Крим, Україна
|
Добавлено: Ср Май 10, 2017 19:48 Заголовок сообщения: Країна |
|
|
Всі знаєте моє ослбливе становище у плані покупок в інеті. Вимушений домовлятись на торгівельних інет майданчиках "наслово". Люди не можуть мені подзвонити, на вказаний телефон. Так от за два роки, від Харкова, Сум, Вінниці, Луцька, Рівного, Києва, Львова, Миколаїва не було ніяких кидків.
Наразі йдуть диски з Луцька. Без предоплати. Без дзвінка.
З Рівного хлопець не поклав частину попільнички яка віймається. Зробив знижку на наступне замовлення.
Самий наявний приклад був з покупкою штанги) Пишу людям телефон. Вони не висилають. Я пишу ви не вислали заказ. Вони пишу - трубку не беруть, вже другий день. Я кажу - не має можливості вам подзвонити. Вони пишуть - як таке можливо? Візьміть в когось телефон передзвоніть. Я кажу - неможу бо з Криму. Вони висилають, щей знижку роблять.
Так що *** ви нас пепеможете, совкодрочери ***ві _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так? |
|
Вернуться к началу |
|
|
=aleks= Италоманьячище
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 06.10.2009 Сообщения: 8633 Откуда: Харьков
|
Добавлено: Ср Май 10, 2017 21:10 Заголовок сообщения: |
|
|
О классное вырожение савкодрочеры _________________ Бортовик Темпра |
|
Вернуться к началу |
|
|
Uno Член клуба
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.02.2009 Сообщения: 13788 Откуда: Киев Оболонь
Авто: Uno 45 (продан) , Uno 75sie (продан), Uno 1,3 turbo, Uno SX 70 1,3, Doblo 1,3 multijet
|
Добавлено: Ср Май 10, 2017 21:22 Заголовок сообщения: |
|
|
ursul
Діма, розумію твої емоції, але.... мат в відкритих гілках заборонений. крапка.
так що май на увазі - правила вони для всіх однакові, наступного разу нагорода миттєво знайде героя. _________________ FuckFuelEconomy-Turbo Power I’m Lovin' it
турбік
добло |
|
Вернуться к началу |
|
|
ursul Член клуба
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.04.2008 Сообщения: 8778 Откуда: Крим, Україна
|
Добавлено: Сб Май 13, 2017 17:07 Заголовок сообщения: |
|
|
Uno писал(а): | ursul
Діма, розумію твої емоції, але.... мат в відкритих гілках заборонений. крапка.
так що май на увазі - правила вони для всіх однакові, наступного разу нагорода миттєво знайде героя. |
Вован, я завжди відкритий до розумних пропозицій _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так? |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|