Така проблема. Погнало масло через шланг на інтеркуллері, зняття тур біни показало наявність масла, як в інтеркуллері так і в патрубках. Вал турбіни шатається зліва на право дуже сильно, ясно що під заміну.
Тепер питання, якщо корпус турбіни нормальний чи можна просто замінити сам картрідж на новий, я так розумію тільки він впливає на правильну роботу?
Aizek
отвез бы на нормальный турбосервис.... _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
Заманчива штука-просто помінять картрідж.Сам хотів. Поставив БУшну турбіну.Дме краще папіредніка,але какає маслом .По ціні-всі 3 варіанта: заміна на БУ,ремонт в сервісах,чи ціна картріджа-крутяться біля 100 у.о. Чув,що на фурах-міняють по бистряку картріджі-то понятно,щоб авто не простоювало.А от на наших машинах-відгуків не чув.Дуже вірогідно,що нові картріджі ,як китайські батарейки... _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові!
Колись возив на "турбобос" наче нормальний сервіс, а от турбіна відпрацювала 5 міс., довелося взяти б/у хватило на 4 роки. Так думаю чи знову взяти б/у це 50на50, чи просто самому замінити картрідж.
Aizek
А биение вала шуруповертом проверять будешь? _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
А причому тут вал?, картрідж іде в зборі уже відбалансований виробником при тому що на наших турбінах нема змінної геометрії тільки один клапан.
Я тільки хотів дізнатися чи хтось проводив таку процедуру, але видно буду перший.
Aizek
вот как раз сейчас ставим на Добло 1.9 mjtd турбину после восстановления (!) на турбосервисе.
одним картриджем не обошлось... _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
Хоттабыч
До речі чомусь не звернув увагу на повністю нову турбіну і пока тут отписувались знайшов за 8500 грн. Можливо закрию очі і поставлю нову в зборі .
Aizek
Интересно, а где есть новые по такой цене?
подскажи, я тоже прикуплю _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
А причому тут вал?, картрідж іде в зборі уже відбалансований виробником при тому що на наших турбінах нема змінної геометрії тільки один клапан.
Я тільки хотів дізнатися чи хтось проводив таку процедуру, але видно буду перший.
В зборі з пропеллерами? _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Так,картріджі пропонують в зборі.Це фактично зібраний турбоагрегат,тільки без равликів. Одне викликає сумнів-чи не в стодолі воно зроблено. _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові!
Так,картріджі пропонують в зборі.Це фактично зібраний турбоагрегат,тільки без равликів. Одне викликає сумнів-чи не в стодолі воно зроблено.
Картрідж купив новий в зборі в комплекті всі прокладки та бумажка із графіком випробувань 4350 грн. Вчора у знайомого через знайомого на стенді поставили для перевірки, графіки сходяться картрідж навіть не сопливив маслом. Майстер трішки став нервовий бо каже так можна і без роботи залишитись. Поставлю, далі буде.....
Aizek
Ціна-фірменного агрегату. Мо,і правда! ОБОВ*ЯЗКОВО дайте нам знать,як воно служить!Ну дуже цікаво,особисто мені-це майже манія... Ще раз кажу,фурщики на досить відомій фірмі-так і міняють...Тільки там жеж пробіги оуенні,і кажуть,що вигідніше мінять картридж,ніж балуватись із сервісуванням. Но,то- біг бізнес,ціна турбін буває ніщо в порівнянні з грузами...Наприклад,20 тонн королівських креветок
по 200євро за кіло.. _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме