а я поназаписував купу різних дисків, перепробував записувати у різних форматах (аудіо, мп3 тощо) і воно зараза не працює, думав що то моя магнітола працює тільки як радіо, а то бачу не я один такий
Не знаю, безотказно крутит только МР3, записанные в студии, которые в ларьках продаются...а если с компа записал на диск - не крутит совсем, только 1 из 5 записаных может потянуть случайно...
які є ще варіанти прослуховування музики не з диска, на штатній магнітолі (роз'єму аух немає)??? Може є якісь перехідники?
Имхо, поменять штатную на нештатную, дешевле будет, потому как на Кубо другой, более современной штатной магнитолы не предусмотрено, спрашивал у ОД, если что...
які є ще варіанти прослуховування музики не з диска, на штатній магнітолі (роз'єму аух немає)??? Може є якісь перехідники?
Yatour, Xcarlink, Grom, тощо. Але 60 баксів мінімум, та й функціональність така собі ... Наприклад, не буде режиму "Random", а для мене це дуже важливо.
Звичайну магнітолу теж просто так не втулиш - потрібна рамка, а вона в Китаї 65 баксів коштує.
Трансмітер погіршує якість відтворення, це теж не найкращий варіант.
Взагалі сумно. А сама ж магнітола добра, цілий Бош або Блаупункт, і саунд непоганий.
P.S. Ось рамка в Україні, з комплектом під 2-DIN магнітолу: http://chernovtsy.chv.olx.ua/uk/obyavlenie/2-din-ramka-perehodnaya-avc-dlya-fiorino-qubo-nemo-bippe-ID73xsz.html#2895b87b84
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме