Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.08.2013 Сообщения: 195 Откуда: Єдина Україна (Львів)
Добавлено: Ср Авг 27, 2014 09:11 Заголовок сообщения: Викрадення/угон Qubo/Fiorino та системи захисту від крадіжки
Згідно з інформацією з деяких джерел в Україні з початку року зафіксовано зростання викрадення авто. В основному викрадають автомобілі в темний час доби або ж під ранок, година 5-6.
Так от, одразу ж зацікавився інформацією, щодо захисту наших конячок від злодіїв.
Можливо хтось володіє інформацією на скільки просто їх викрасти, які додаткові системи захисту можна поставити чи навіть необхідно поставити, щоб убезпечити себе від такого паскудства?
Кажуть в наших машинах в ключах впаяний хороший імобілайзер, який злодіям дуже важко обійти, але хіба це тільки в нас, хіба це є перешкодою??? _________________ Дуже легко перевірити чи не закінчена Ваша місія на Землі,-якщо Ви ще живі, вона продовжується...
я установил себе Magnum 880 с GSM/ GPRS автозапуском и турботаймером. не жалею о своем выборе, но дорого.
http://magnum.org.ua/catalog/show/59 _________________ Ни Гвоздя ни жезла !!!!
поверьте! никому не нужен фиат или альфа ромэо для перепродажи или разборки.
такими машинами владеют фанатичные идиоты вроде нас)))
я не знаю кому прийдет в голову угонять машину которых в городе максимум с 20шт. _________________ Никогда не бойся делать то, что не умеешь. Помни, ковчег был построен любителем. Профессионалы построили “Титаник”.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме