Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 02.07.2014 Сообщения: 3 Откуда: Киев
Добавлено: Ср Июл 02, 2014 21:34 Заголовок сообщения: Пробег авто и живучесть двигателя
Здравствуйте уважаемые форумчане,
Хотелось бы узнать какой пробег у Ваших авто (дизель 1.3) и насколько живуч multijet 1.3? Вообще сколько фиоринчик сможет проехать и насколько поддается ремонту двигатель (где-то читал что они одноразовые и не поддаются ремонту)
У меня авто 2009 года, пробег 152 тысячи. Пока вроде все нормально. Масла не ест.
Прочитайте уважно опис двигунів - там написано,що моторесурс 1.3 MultiJet близько 250 000 км, і це на Пунто.
Мета у конструкторів цього двигуна була наступною: отримати максимальну економію пального і не втратити сильно у моменті.Пожертвували звісно ж надійністю...(для прикладу моторесурс 1.9JTD,Multijet є в межаж 600 - 700 000км.)
Але це не важливо першому власнику,адже до цього моменту він встигає продати авто і купити нове в автосалоні,тобто це проблеми другого господаря.
П.С. Знайомив був пригнав Біппера.На спідометрі було близько 125 000 км, двигун вже потребував явного втручання.Після підключення компютера - реальний пробіг становив 402 000км. Машина продалася - але двигун - це вже було "сміття".
Десь так. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Забув добавити,зараз двоє моїх знайомих купили Добло Классік з такими моторами (1.3MultiJet) в салоні, раді як слони...враховуючи попередні бензинові авто.
Але пробіг у першого близько 30 000 км, у другого - 12 000 км. Проблем "0", навіть з ходовою. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Добавлено: Вт Сен 09, 2014 09:51 Заголовок сообщения:
sergios писал(а):
Пробег 170000. Были проблемы с турбиной. Поменял- все нормально.
Я думаю проблемы с турбиной могут возникнуть по нескольким причинам:
1.Качество масла
2.Качество топлива
3.Масляное голодание после нагрузки(после высоких оборотов заглушить двиг не дав возможность успокоить турбину)
У меня прошла 650т и состояние было не критическое.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме