Возраст: 34 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.10.2011 Сообщения: 102 Откуда: Львів
Добавлено: Пт Апр 18, 2014 16:20 Заголовок сообщения: ГБО на punto 176
Усім привіт. Конкретно по цій машині тем не знайшов тому пишу тут. Поставив вчора ГБО 2 покоління. Поки не настроїли мені докінця думаю наднях вже вирішу це питання. Перші враження по економії позитивні (проїхав тільки 120км). Тяга добряче впала (40% мені так здається). Машина взагалі не їде але повторою що пагано настроєна. Це думаю можна виправити. Хто має таке порадьте що вимагати від майстрів. Вкого питання то пишіть. Потрохи буду дописуавти про враження. Про то чи це вигідно не маразмуйте. Мені має окупитись за пів року. Пишу з телефона тому можливі помилки.
Вам гбо на глаз настраивают или с помощью какого газоанализатора? _________________ www.iLedSvet.com - Фонари и Led фары
Группа в контакте:
http://vk.com/iledsvetcom - добавляйтесь!
Ээээ, насколько я знаю, второе поколение газовый установок еще на карбовые моторы в основном ставили...
А вот четвертое самое удачное, и мощность меньше в районе 10% и расход не намного больше.
Как говорится, хозяин-барин, требуй от мастеров хорошей настройки. _________________ Fiat Punto GT 1.4 Turbo-монстрик
ZFA17600000002578
Регулювали на око. А що є якісь прилади для точного регулювання? Одночасно ще налаштовували сід так там все через компютер бо гбо 4. Я також хотів 4 покоління але відмовили бо в мене моноінжектор(( 2гбо дуже не зручне.
Коротко розкажу що зараз є. Машина більше 100-110 їхати не хоче (на бензі 140 і напевно більше без зусиль), коли кручу після 2.5тис трохи дьоргає (при 90км в мене мотор видає 3-3.1тис. тобто дьоргає всю дорого і на рівній дорозі дуже дратує), зі світофоро мене фура з цистерною майже обганяє (сьогодні попробую заміряти розгін до 100км), коли включаю нейтралку з 2,8тис і більше машина глохне. Поки так. Але при першому налаштування я взагалі не відчував втрати потужності але машина на холостих глухла.
Заміряв розгін правда результати не для протоколу, а так для себе бо їздив на не зовсім рівній дорозі тай якість покриття не дуже. Ось результати: 80км за 29с(ГБО); 100км просто не вистачило довжини дороги розігнатись(ГБО); 80км-12с(бенз); 100км-20с(бенз, хоча мені здається можна було б швичше) Міряв звичайним годинником. Виходить що втрата більше ніж 20% обіцяних. Думаю всетаки треба настроювати.
Езжай к ним и пока они не сделают так что ты не почувствуешь разници з бензином никуда не уезжай. Потом вторым етапом когда определитесь с расходом, опять к ним пускай немного подправят.
Нах такое ГБО если дергает, больше 110 не едет. _________________ О вкусах не спорят, о них ругаются и дерутся.
impala25
Так нах тогда было платить за установку? Если так то и самому установить. Да и самому ет уже потом когда автор розбереться что к чему, а 29 с. до 80 ето мега быстро. Ето наверное просто прикрутили, и отправили, взяв денег предварительно. _________________ О вкусах не спорят, о них ругаются и дерутся.
Прочитав, трохи вникнув в систему. Згадав що мені казали що буде дуже економно але я не думав що такою ціною)) Сам регулювати не буду бо робив у хорошій конторі де є гарантія і т.д. але вже буду володіти інформацією. Усім дякую. Як далі буде відпишусь.
От я нарешті з тими святами попав до установщиків на настройку. Відрегулювали за першим разом (розгін до 80км-12с., після 80 можливо трохи гірше ніж на бензині але не критично), але лишалась одна проблема, що машина глухла після 70км і більше коли включаєш нетралку. Виявилось що на швидкості машина забагато повітря зохоплює і тим і давиться ( ще повітря попадає гаряче знизу до мотора), коли перекрили десь на 75% вхід холодного повітря ізолентою машина перестала глохнути. Таким чином вирішили цю проблему. Хоча місцями буває що на холостих обороти тримаються 1.2-1.5тис. але це буває рідко і я неможу нізчим це повязати. Вже виїздив один бак ( 21л приблизно так влізло газу вперше) проїхав 260км в змішаному циклі. Зараз вже влізло 28л.
Хоча місцями буває що на холостих обороти тримаються 1.2-1.5тис. але це буває рідко і я неможу нізчим це повязати.
может из-за того, что богатая смесь образуется на ХХ в следствие перкрытия забора воздуха? [/code] _________________ www.iLedSvet.com - Фонари и Led фары
Группа в контакте:
http://vk.com/iledsvetcom - добавляйтесь!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме