|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
vader555 Италоманьячище
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.06.2013 Сообщения: 3035 Откуда: Киев
|
Добавлено: Вс Мар 16, 2014 22:40 Заголовок сообщения: antipollution filter is clogged фиат фиорино |
|
|
вчора засвiтилось i незнаю що воно значить i що з ним робити? Хто стиався? |
|
Вернуться к началу |
|
|
vader555 Италоманьячище
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.06.2013 Сообщения: 3035 Откуда: Киев
|
Добавлено: Пн Мар 17, 2014 08:20 Заголовок сообщения: |
|
|
Даніла, ай нід хелп.
На роботу боюсь їхати, а раптом цей трабл небезпечний? Здається це матюкається паливний філтр, може вода, але знизу штуцера зливу немає, є зверху, але з нього нічого не потекло як я відкрутив його
Последний раз редактировалось: vader555 (Пн Мар 17, 2014 10:34), всего редактировалось 1 раз |
|
Вернуться к началу |
|
|
baxxter Италоманьяк
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.05.2013 Сообщения: 491 Откуда: Днепропетровск
|
Добавлено: Пн Мар 17, 2014 10:03 Заголовок сообщения: |
|
|
Зачем засорять форум ????? Есть же тема по ошибкам ! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Shadons Италофан
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 07.04.2013 Сообщения: 233 Откуда: Україна
|
|
Вернуться к началу |
|
|
vader555 Италоманьячище
|
Добавлено: Пн Мар 17, 2014 10:33 Заголовок сообщения: |
|
|
baxxter писал(а): | Зачем засорять форум ????? Есть же тема по ошибкам ! | О, Богі, вибачте що Вас я так нікчемно потурбував то я мабуть збудуна та з телефона та просто від нехер робити взиав до ВАС молитвами... Каюсь більше такого небуде
п.с. якби я за 8 місяців найшов точнісінько таку тему, з описом точнісінько такої помилки як в мене "antipollution filter is clogged" то певно 200 раз подумав би перед тим як писати на форум! А так як я живу за херову тучу км від києва, і найближче СТО за 50-60 км і неділя у всих людей вихідний, то певно що задав питання побратимам-форумчанам знаючим, які не раз виручали.
І доречі, дякую тобі Shadons, доки доїхав до роботи помилка зникла, і мотор почав робити "рівно", і солярки менше стало "їсти" ніж в режимі з "antipollution filter is clogged" - певно то включидась регенерація фільтра EGR, всьго 40-45 км і О щастя!! ось воно яке, в понеділок зранку - помилку як рукою зняло)) все та як пишуть "буржуї" |
|
Вернуться к началу |
|
|
vader555 Италоманьячище
|
Добавлено: Пн Мар 17, 2014 10:35 Заголовок сообщения: |
|
|
тему можна закривати, і нехай людям пригодиться. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|