вот мене цікавить питання, як ви розумієте абзац:
,,,,Согласно документу, помимо подзакцизных в настоящее время легковых и грузопассажирских фургонов, акцизный сбор будет взиматься с владельцев за автомобили, ввезенные без его уплаты (грузовые автомобили, код УКТВЭД 8704), которые после переоборудования подают их на регистрацию в органы ГАИ в связи со сменой модели как подакцизный легковой автомобиль (код 8703).,,,,
.....тут йде річ про уплату акцизу з переобладнаних машин на пас, включно після 1,1,2014, а також до прийнятя закону, тобто з машин які переобладнали до 1,1,2014? чи я не так поняв? якщо я купив буса в 2013 і в серпні зробив переобладнання то я маю платити заднім числом ще акциз? що за бред під шум майдану приймає вр? ну їх закони ні вякі ворота і рамки здорового глузду невлазять....
Ви встигли з переобладнанням та оформленням? Радуйтесь!
Задньго числа в законах нема. Згадайте экологічний збір, хто доплачує? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Александр Васильевич
я то радуюсь,.... но як виявляється в такій державі як Україна, чиновники і ко творять, що їм довподоби, вот вони і задніми числа можуть заставити платити.... в нас же хто при владі згадайте .....?????!!!!! для дуріков закін не пісан....
ну наконец то, все по закону, все честно, все как в эвропе
Давно пора было снять чехлы на сей счет. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Александр Васильевич
я то радуюсь,.... но як виявляється в такій державі як Україна, чиновники і ко творять, що їм довподоби, вот вони і задніми числа можуть заставити платити.... в нас же хто при владі згадайте .....?????!!!!! для дуріков закін не пісан....
...ах, оставьте, ах, оставьте, это все- слова, слова...(с)
Тоді давайте приклади- хто з вашого оточення купив авто, а потім, через день, місяць, рік заплатив той экозбір, про який так багато говорили і тут, і скрізь!
А якщо когось розвели на рівному місці, то хто винен:
- велика влада,
- маленька влада,
- лох,
- і хто йому дохтур?
я так розумію що , малось на увазі слідуюче:
ви купили авто приміром сьогодні ...
а переобладнення робите 02.01.2014.. то будьте ласкаві платіть...
або переобладення з груза в пасс ви зробити 31.12.2013 ... а на облік ставити підете 02.01.2014 то теж платіть =)))
Вот сижу-думаю и давит меня жаба: нести или не нести гайцам денежку. Свой грузовичек переоборудовал в пассажир два года назад. За это время наездил 20тыщ. И по месту, и на другой край страны. Ни разу от гайцов не было вопросов по поводу второго ряда кресел. Так с какого перепугу платить или государству, или гайцам в лапу? И то и это - один из способов отъема моих кровных денег на ровном месте. Узаконенный рекет. Что посоветуете, коллеги?
Еще один вопрос. Были ли у кого-нибудь проблемы с переоборудованным и непереоформленным авто при проезде границы, скажем, с Россией или Беларусью? _________________ Where's the revolution? Come on, people! You're letting me down!
бортовик - http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=55031
... Были ли у кого-нибудь проблемы с переоборудованным и непереоформленным авто при проезде границы, скажем, с Россией или Беларусью?
З Росією і Білорусією ні, а ось з Євросоюзом (окрім Польщі,Румунії,Болгарії і т.п.) точно будуть. Бо у них є база даних на кожен автомобіль, і перероблені автомобілі числяться як вантажні. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
a_rubs
Да про Евросоюз и речи нет. Была мысль съездить летом в Беларусь. _________________ Where's the revolution? Come on, people! You're letting me down!
бортовик - http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=55031
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме