|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
koyot Amico
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.02.2013 Сообщения: 5 Откуда: Бурштин
|
Добавлено: Пт Ноя 29, 2013 21:24 Заголовок сообщения: Не заводиться Фіат Добло 1.9Д |
|
|
Машина в мене вже майже рік і нірізу не було щоб вона не завелась(хіба якщо АКБ був посаджений).Так от сьогодні я поставив АКБ після дозарядки,завів машинку і поїхав по справам;заглушив біля офісу і серез пару хв повернувся щоб їхати дальше а машина не заводиться.При вкл замка запалювання всі прибори працюють,повертаю ключ до упору а воно нічого не реагує-нема ніяких звуків і стартера не крутись ну взагалі глушняк повний!вечером я завів її з накату без проблем...на ходу на нейтральній передачі глушу і пробую заводити зстартером-заводиться.а от лиши на 5хв постояти -не заводиться!!!
підскажіть що це може бути????(останні 2 дні мигає індикатор свічки накалу)....акумулятору 2міс |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|