Знаю Віталіка особисто, ніби нормальна, адекватна людина. Але, мабуть, я помилявся.
Мені дуже не хотілося створювати таку тему (а подібна тема про нього вже є на форумі), але Віталік перейшов всі межі.
Купив в мене диски, ось тут в темі:
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=48897&highlight=
Домовились про оплату частинами. Одну частину оплатив майже відразу, а 500 грн просив почекати 2 тижні максимум. Вже третій місяць пішов, а я й досі не отримав грошей. Спочатку були відмазки, що гроші мені скинув, але приват24 глючив, мені гроші не дійшли, потім проблеми з поверненням грошей з привату. В середині жовтня, після мого дзвінка з чужого номера (підняв трубку, почув що це я, сказав що дуже зайнятий, і перетелефонує... телефонує по сьогоднішній день), написав мені в приват, що завтра скине гроші. З того дня пройшов ще місяць - на повідомлення не відписує, трубку з мого номера не бере. Прикро А ще прикривався ім'ям Хоттабича, що він з ним працює, і той може за нього ручитися... Думаю Саша здивується, як дізнається
Рекомендую добре все обдумати, перед тим, як мати з ним справу.
Master, будь мужиком, і май сміливість відписати/передзвонити! _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Странно, взрослый человек, а такой фигней страдает.
Главное что не залетный а свой же человек. _________________ Продам остатки запчастей двигателя на регата 1.9Д
Шо! Еще один кидок! Ну-НУ!!! А ту тему почистили, типа Виталя белый и пушистый Он мне до сих пор 1900 грн. висит! Хоть хватило ума забрать его Абартовский обвес на Темпру. Чтоб продать и хоть как-то вернуть свои деньги. Но не судьба, обвес нафиг ни кому не нужен. Хотабычем прикрывается зря, Саша ему таких полномочий не даст(учитывая весь предыдущий опыт) я надеюсь. Вобщем ЙОЖЕГ велкам в клуб под названием "КОМУ ВИТАЛИК ДОЛЖЕН"! _________________ 0933444544 Александр
прикольненько. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Пропала моя тридцаточка _________________ Давите пешеходов. Они должны усвоить, что раз они не платят дорожный налог, то не имеют права шляться по тому, что им не принадлежит.
(ц) Дж. Кларксон.
Zanski's Garage O6ЗЗЧIOI8I
zanski
походу надо набрать коллективных на приличную сумму, и отжать темпру, за долги _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Тоже имел дело с Виталиком. Купил у него ГБЦ. Отослал деньги и ждал ее почти месяц. Тоже отмазки и т.д. но вроде все разрулилось. Деньги и товар нашли своих хозяев. _________________ Fiat Tempra 2.0i.e.cat DGT/SX 1992г.--->Alfa romeo 164 3.0 QV 1992г.--->Alfa romeo 33 1,4 Boxer---> Fiat Tempra 1.6i.e. 1992г.--->Fiat Tipo 1.4i.e. 3D 1995г.--->Fiat Croma 1.9m-jet 2010г.
zanski тысяч Доларроф)) _________________ Слабые мужчины заводят любовниц, а сильные - Fiat дизельный в 40-градусный мороз..............................................
https://www.drive2.ru/r/fiat/466659673936757633/
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме