В темі все розкрито!
Треба бібіка, варіанти розглядаю різні - Добло, Скудо і його побратими (в першу чергу цікавлять оригінальні пасажири, але хороший груз також підійде), можна Фіоріно чи Кубо, всілякі там універсали/вагони також цікавлять! Клубні автівки розглядаю в першу чергу Бюджет до 8 кує, за Добло оригінаьний пас. окрема мова
тел: 0666487793
Мері крістмас енд хепі нью йер!
п.с. Вношу корективи - потрібне авто до 8 тисяч умовних, розгляну варіант любого цікавого італійця\італійки _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Последний раз редактировалось: ЙОЖЕГ (Пн Дек 09, 2013 10:10), всего редактировалось 3 раз(а)
В темі все розкрито!
Треба бібіка, варіанти розглядаю різні - Добло, Скудо і його побратими (в першу чергу цікавлять оригінальні пасажири, але хороший груз також підійде), можна Фіоріно чи Кубо, всілякі там універсали/вагони також цікавлять! Клубні автівки розглядаю в першу чергу Бюджет до 8 кує, за Добло оригінаьний пас. окрема мова
тел: 0666487793
Неспішно продаю свого Добліка. Стан відмінний. Зауважень немає.
Меньше,як за 9000 не віддам.
без образ, але це МЕГАдокуя, причому за вантажний.
у мене одногрупник 07 року взяв за менше 8 тисяч
та і в Дімки вже був 2004 року доблик _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
a_rubs
Жарт оцінив, смішно!
Як сказав збудунчеґ - це мега докуіщщща!!!
В серпні 2011 року вона мені стала 9900 у.е.
Плюс все що я поміняв (добавив) - це приблизно 12500 у.е.
Задача стояла взяти хороший(дорогий) автомобіль,який буде тішити око і недокучати ремонтами,навіть дрібними.
Згоден автомобіль не дешевий,але тут мова йде про якість,а не ціну.
Автомобіль для тих,кому потрібно з комфортом працювати,заробляти гроші, а не тренуватися в ремонті,чи в простої на сервісі...
Віддати менше як за 9000 - просто немає змісту. Нехай їздить і приносить гроші.
А хто хоче подешевше - велком на базар!
Без образ... _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
П.С. Також хочу нагадати,що зараз утилізаційний збір на двигун 1.9 складає приблизно 19000 грн,а це 2350 у.е.,кордон - 500 у.е, пригнати - ще 500 у.е...
Разом 3350 у.е.
Якщо від 8000 у.е. відняти 3350 - залишається 4650. Це 3400 євро.
За такі гроші можна за кордоном шукати вбитий 1.9, або посередній 1.3.І це мова про вантажні.
Це моя думка...
В будь-якому варіанті бажаю успіху в придбанні.(без іронії). _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
враховуючі нові реалії , то я навіть не знаю...
якби до 1 вересня - то теж кажу що дорого...
але з тим улізаційним збором , можу лише розвести руки... 8к у.е. то либонь з нових тільки вантажний... пошарпаний...
такое впечатление что все сплошь и рядом охотники до свежепригнаного чермета "оттуда".Да рынок полон всякого разного..купленного новым и здесь...это арифметика барыг-насчитывать утильсбор+то+ се рынок диктует свою цену.у кого бабло -тот и прав.Товар это не деньги,это в первую очередь морока и геморрой по его обслуживанию.Эпоха дефицита давно позади,деньги нынче в дефиците _________________ mi vida loca- яіБаль))
Hattab
Абсолютно згоден!
9 кує за грузовий діабло - це мегабагато, і що б ви тут мені не доказували, а всі ці підрахунки по тому скільки вклав, чи скільки витратив, це все нікому не потрібна фігня. Є реалії ринку, і ці реалії кажуть, що за 9 продаються ідеальні грузові 06-07 року, з двигуном 1.9! Покрайній мірі в Луцьку так, можливо у Львові більше бариг, і ситуація гірша. А співати про 12.5 і про вкладені гроші - це ми всі вміємо!
п.с. Без образ!
п.п.с. a_rubs в квітні 2008 мій добло став мені 12800, але ж я нікому не розказую скільки він мені став, що я в нього вклав, і який він класний. Продав за ринковою ціною. А Ваше оголошення це так, бажання поговорити, а не продати! _________________ Йожег сцуко лічнасть!
В моєму варіанті - хорошу річ віддавати задешево просто немає змісту...
Нехай їздить.
Якби була би потреба в швидких грошах (терміново продати) можливо і ціна була би іншою.
Також потрібно врахувати,що дуже хороший вантажний Добло з 1.9 2007-2008 рік коштує не менше 5500 євро + затрати - це мінімум 11000 у.е.
П.С. Не знаю,як у Вас в Луцьку,но у Львівській області пригін автомобілів зупинився повністю. Перегонщики або без роботи,або тягають продукти,хімію...Тому зараз допродуються ті "черепа",які задешево купили до 1 вересня. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
a_rubs
Хотів багато написати, але не буду. Для чого пхати свого гострого туди, куди не потрібно? Не хочете продавати - не пишіть, бо надалі потру всі Ваші, нікому в цій темі, не потрібні пости. Рахувати ми всі вміємо, і судячи зі всього, значно краще Вашого Дякую за увагу _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме