документи станом на червень стоїли:
довідка-дозвіл - 50 грн. дійсна протягом 10 днів;
проектна документація - біля 600 грн;
новий техпаспорт - 600;
опціонально:
послуги посередника - 200-300 грн. залежно від регіона.
До речі, без посередника можуть ганяти пару раз за довідками, перевіки на кражу. Загалом придумають квести. _________________ В мене є сітроен, я довольний як слЕн!
www.drive2.ru
я тиждень їздив не переробленим, але й гаїшники не спиняли.
Головне щоб вікна врізані були на кількість сидінь, а за сідушки, то ж в хімчистці/ремонті. Головне щоб перегородки не було. _________________ В мене є сітроен, я довольний як слЕн!
www.drive2.ru
Сам переоформляв документи з груза на пас .
Обійшлося:
1. дозвіл інституту - 400грн
2. висновок на відповідність переобладнання вимогам ДСТУ - 60грн
3. заміна тех паспорта - 400грн
Разом: неповних 900грн.
Детально розписав у темі про доки на Драйві.
Переобладнуватися можна буде і після 1 Вересня, тільки податок буде від 2 до 3 тис євро (якщо прийняли даний законопроект) _________________ DRIVE2.RU
а если я поставлю та прикручу сидушку в грузовой фургон та буду возить людей, гаишники штраф влупят? читл в правилах, дословно:
21.5. Перевезення пасажирів (до 8 чоловік, крім водія) у пристосованому для цього вантажному автомобілі дозволяється водіям, які мають стаж керування транспортним засобом більше трьох років і посвідчення водія категорії "С", а у разі перевезення понад зазначену кількість (включаючи пасажирів у кабіні) - категорій "С" і "D".
21.6. Вантажний автомобіль, що використовується для перевезення пасажирів, повинен бути обладнаний сидіннями, закріпленими в кузові на відстані не менш як 0,3 м від верхнього краю борту і 0,3-0,5 м від підлоги. Сидіння, що розташовані вздовж заднього або бокового борту, повинні мати міцні спинки.
21.7. Кількість пасажирів, які перевозяться в кузові вантажного автомобіля, не повинна перевищувати кількості обладнаних для сидіння місць.
но понятно одно на какого гаишника нарвусь, может есть у кого нибудь опыт в этом вопросе?
ariia1984 це спірне питання. На форумах читав що дехто так і перевозить пасажирів. Тільки як висидіти пасажирам в грузовому відділенні в +30 або при -20, а демонтуєш перегородку будуть "шити" переобладнання, хоча можна суцільну перегородку зняти й поставити решітку.
В ПДР ці пункти ще з "Союза" і вони тоді мали інший смисл. _________________ DRIVE2.RU
спасибо за ответ, я просто на работу езжу 50 км с коллегами, а нам работягам все равно правда стекло в перегородке вытянул, чтоб ветром хоть немного задувало, но о зиме начинаю думать тоже, (машине 3 месяца) может все таки прийдется сетку ставить.
кстати на счет сетки, что посоветуете, кроме родной (или типо родной)?
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме