Возраст: 41 Знак зодиака: Зарегистрирован: 10.01.2009 Сообщения: 1333 Откуда: Львов
Добавлено: Пт Ноя 30, 2012 04:45 Заголовок сообщения: Світло і все що з цим повязане, НАБОЛІЛО!!!
Не можу більше терпіти, Люди почитайте і задумайтесь!!!
1. Настройте фари, вже дістали ті в кого одна фара свфтить кузась вправо а друга вгору (через вас те те що аварії через вас літаки падають!!!) та і вам дороги не видно!!!
2. якщо у вас зламався короктор чи то автоматичний чи то електричний, чи кріплення фари або відбивача зломане і нема грошей чи ще там чогось щоб відремонтувати купіть поліуретановий герметик і якось ввечері замажте ОБІЛЬНО все що купи не тримается, до ранку все застигне і ваша фара буде світити чітко туди куди настроїте а не + - метр в залежності від кількості і глибини ям, через те що тупо болтается як гамно в ополонці.
3. НАПЕВНО САМЕ ПРОСТЕ І ВАЖЛИВЕ!!! туманки вони ж в народі галогенки є не для того щоб вам дорогу освітлювати а для того щоб в ТУМАН вас було краще видно зустрічним авто, вони не світять на дорогу направленим пучком світла ВОНИ СВІТЯТЬ У ВСІ СТОРОНИ максимально широким пучком і дуже сильно сліплять зустрічних, тому включайте їх в туман і ТІЛЬКИ В ТУМАН!!!! БУДЬЛАСКА!!!!!! (в европі за включені туманки без причини штрафують!!!
4. якщо ви припарковані А ОСОБЛИВО ЯКЩО ПРОТИ РУХУ вимикайте фари залишайте лише габарити, так само якщо пропускаете зустрічну на вузенькій вуличці також вимикайте фари так ви дасте зрозуміти що пропускаете його а він скоріше та безпечніше проїде і звільнить проїзд для вас!!!
5. КСЕНОН, якщо у вас ксенон в туманках то УБЕЙТЕСЬ АП СТЕНУ!!! ви нелюди, я вас ненавиджу і проклинаю до 3 коліна, ЩИРО бажаю розбитись лоб в лоб з камазом якого ви засліпите настільки що він не помітить як опинется на зустрічній, або виїде вам в лоб щоб обїхати в останній момент помічену через засліплення перешкоду!!!
якщо ж ксенон у вас не у туманках то [цензура] би вже з вами, але обовязково слідкуйте за чистотою фар, за відсутністю в них конденсату за відсутністю сколів, тріщин, царапин, і заради бога, опустіть фари трохи нижче ніж передбачено заводом, і коли до вас таки дойде що ксенон це просто панти поставте назад галоген чи те що там стояло з заводу.
6. якщо все вижче сказане не про вас, але вам це все також заважає не соромтеся і не лінуйтеся всім хто вас сліпить включати у відповідь все що є (звичайно враховуючи дорожню обстановку) (бажано тим у кого сліплять лише туманки а з ближнім все ок у відповідь також включати лише туманки) якщо вас це все дістало так само сильно як і мене поставте ксенон в туманки причому бажано 55w, задеріть їх максимально вгору і вчіть мудаків по повній, нажаль доки я цього не зробив жоден олень не розумів до чого це йому блимають туманками, а може і не помічали цього доки там стояв рідний галоген, тепер же кожен 10 таки розуміє що від нього хочуть і таки вимикає туманки. І звичайно туманки після такого "тюнінгу" можна використовувати лише щоб вчити оленів і вмикати їх навіть в туман не варто!!!!
Наразі все, далі буде
Копіпаст вітаєтся, розмістіть де тільки зможете!!!
+100000000000000
я думаю,що нам давно вже потрібно було ввести європейські ПДР,і відповідно їх систему штрафів
а саме головне повага всіх учасників дорожнього руху один до одного !!! _________________ все приходящее,а музыка вечна
А чем родные ПДД не угодили? Там есть все, что должно быть, все что требуется по той же оптике. Примите самые драконовские правила и законы, вот только за малым заминка- контролировать и карать некому, ни при ТО, ни на дороге. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
вмонтированная в левое крыло бита-автомат с фотоэлементом - всё к этому идёт
+стопиццот к написанному выше. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Опять этот мегабоянский срач _________________ Морква на городi, У саду бджола.
Жаба на болотi Крила розвела.
Хоче полетiти, Тихо каже "Ква!"
Але в небо взмити Hе дає Москва.
Добавлено: Пт Ноя 30, 2012 17:20 Заголовок сообщения: Re: Світло і все що з цим повязане, НАБОЛІЛО!!!
t309 писал(а):
5. КСЕНОН, якщо у вас ксенон в туманках то УБЕЙТЕСЬ АП СТЕНУ!!! ви нелюди, я вас ненавиджу і проклинаю до 3 коліна, ЩИРО бажаю розбитись лоб в лоб з камазом якого ви засліпите настільки що він не помітить як опинется на зустрічній, або виїде вам в лоб щоб обїхати в останній момент помічену через засліплення перешкоду!!!
Даааа сильно достали,хотя на 1500% согласен.Вмонтировать ксенон в ПТФ это сила НАУКА.
Александр Васильевич писал(а):
А чем родные ПДД не угодили? Там есть все, что должно быть, все что требуется по той же оптике.
писал(а):
В условиях недостаточной видимости на механических транспортных средствах можно включить дальний свет фар или дополнительно противотуманные фары при условии, что это не будет ослеплять других водителей.
Начать бы сбор подписей за ограничение ксенона. Юристы- как это вообще делается? А я могу медицинскую аргументацию подбить о поражении сетчатки. Каждому дебилу не обьяснишь, аргумент у них один"А ничо не слепит".
Даже россияне додумались, только у нас бардак. _________________ Fiat:Croma 2.5 D, Punto 1.1 , Punto 2 sporting 1.2 16v, Albea 1.4 , Siena 1.2 16v, Bravo 2 1.4 16v, GP 1.4 8v
Lancia: Thema 2.0 8v , Delta 3
Alfa Romeo: 164 2.0 TS, 155 2.0 TS, 147 1.9 JTDm
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17266 Откуда: Одеса
Добавлено: Пт Ноя 30, 2012 18:53 Заголовок сообщения: Re: Світло і все що з цим повязане, НАБОЛІЛО!!!
Di-MA писал(а):
t309 писал(а):
Даааа сильно достали,хотя на 1500% согласен.Вмонтировать ксенон в ПТФ это сила НАУКА.
Александр Васильевич писал(а):
А чем родные ПДД не угодили? Там есть все, что должно быть, все что требуется по той же оптике.
писал(а):
В условиях недостаточной видимости на механических транспортных средствах можно включить дальний свет фар или дополнительно противотуманные фары при условии, что это не будет ослеплять других водителей.
Вы как-то однобоко освещаете проблему. При чем тут "условия недостаточной видимости", это- частный случай, если в ПДД есть точное требование к светоприборам, см. п. 31.43.а) А ксенон в фаре под галогенные лампы и есть прямое нарушение этого пункта- ...ТИП...
Но кто с этим борется? Менты же ребята ушлые стали, лишний пиар им не нужен- остановить просто так и проверить техсостояния они не могут, а поднять волну возмущения демоса им не хочется, о чем на днях и сказал большой и толстый гаишный бугор в Киеве- демократия, понимаете-ли!...
А у меня под рукой всегда парочка ненужных маленьких болтиков и гаечек. Угадайте для чего!!!
гаечка прошивает встречный авто как пуля... на людей находящихся внутри это тоже распространяется.
ты готов убить человека? или думаеш что при летальном исходе тебя не смогут найти и ты весь такой белый и пушистый борец с ксеноном выполнил свой долг? _________________ FuckFuelEconomy-Turbo Power I’m Lovin' it
турбік добло
Не прошивает, Триплекс, однако. Это надо с рельсов, чтоб пробила. А вообще- не наш это метод... _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
FIATuno
Влодко, от про гайку ти думаєш, так? А про ксенон чомусь ні, бо "менінормально" і "ніфіганесліпить", правда? Хсенонопідарастія добралась і до Львова, хоча рік тому ще альтернативнообдарованих було відчутно менше.
Про хсенон в ПТФ і на приклад у ліхтарях заднього ходу думаю давно ... Чисто з профілактичною метою. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
А у меня под рукой всегда парочка ненужных маленьких болтиков и гаечек. Угадайте для чего!!!
гаечка прошивает встречный авто как пуля... на людей находящихся внутри это тоже распространяется.
ты готов убить человека? или думаеш что при летальном исходе тебя не смогут найти и ты весь такой белый и пушистый борец с ксеноном выполнил свой долг?
НЕ прошивает, не те скоростя и не тот вес.Когда-то очень давно,когда бутылка "Пшеничной" стоила "2,62, наш замполит научил нас одному простому методу воздействия. Я его слова запомнил на всю жизнь-- один удар в голову заменяет 2 часа партполитработы.Да, кстати,я не борец с ксеноном, я борюсь с козлами которые не умеют им пользоваться и что самое страшное,даже не пытаются. _________________ расчет доставки груза
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме