|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
AND48 Италомафиози
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 04.01.2008 Сообщения: 762 Откуда: Івано-Франківськ
Авто: Uno-45 (999 Fire) Doblo Nuovo (1.3MJT) & Comanche ONTARIO Comp FS
|
Добавлено: Ср Май 08, 2013 10:28 Заголовок сообщения: Юр. допомога за кордоном |
|
|
Думаю тема буде корисною.
Запитання 1. Зупинили в Словенії - тільки виїхав із заправки, проїхав метрів 10. Провірили паспорти, багаж, документи, стан резини, загальний стан авто, наявність задніх ремнів... І кажуть платити штраф за не престебнутих задніх пасажирів. І якщо на місці платиш - тоді 60 євро, якщо ні - то 120 в банку. Я кажу - що ми були пристебнуті, а коли ви нас зупинили, тоді ми зняли ремні - словени показали, що в них камера і там все знято. Тоді я попросив перекладача -сказав що погано розумію (хоча все прекрасно зрозумів). Вони більше не спорили, просто переписали дані паспорта тех. паспорта і прав на листочок від блокнота, де вже щось було написано, віддали документи і показали на виїзд. Тепер не знаю, чекати мені штраф в 120є чи то вони просто так полякали нас?.. І чи взагалі в мене тепер не буде проблем з перетином кордону чи з відкриттям візи???
2. В тех паспорті в мене записано що автомобіль пасажирський 7 місць. Чи можна задні 2 сидіння повністю зняти і без них їхати за кордон? Цікавлять практично всі країни європи, Росія і Білорусія.
Дякую!!! _________________ ЗАПЧАСТИ НА DOBLO SCUDO DUCATO FIORINO ...
В мене був Fiat Tipo 1.6 DOHC (149.С2.046)!!! |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|