Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.04.2013 Сообщения: 727 Откуда: Украина
Добавлено: Вт Май 28, 2013 12:20 Заголовок сообщения: Доставка товарів з Allegro.pl. ЖАЛОБЫ НА МОШЕННИЧЕСТВО
Допоможу з покупкою товарів на Allegro.pl, а такок на інших аукціонах і інтернет магазинах європи.
При купівлі нового товару у фірм, за умови надання продавцем фактури-VAT, можливе часткове повернення податку VAT (приблизно 13%, решту бере фірма-посередник).
Сам живу за 17км від польської границі, передачі привозять 3-5 разів на тиждень.
Моя комісія становить 10% від повної вартості сплаченої за посилку, мінімум 40 грн. У випадках крупногабаритних, чи тяжких грузів (крила, двері, коробки, двигуни, колеса, диски ітд.) комісія уточнюється окремо. В окремих випадках (невеликий груз і висока ціна) комісію може бути знижено.
Строк доставки в Україну з Польщі від моменту відправки посилки продавцем за умови відправки курьерською службою 3-4 робочі дні, при відправці поштою десь біля тижня. Строки вказано без часу доставки по україні, і можуть не значно корегуватись в меншу чи в більшу сторону, залежно від обставин, але це буває рідко.
це найшвидші способи зі мною зв"язатись, на форум можу по кілька днів не заходити, кому дорого телефонувати можу педзвонити.
Увага! Зміни в оформленні заказу! У зв'язку з великою кількісттю замовлень, для уникнення плутанини і затримок після оплати замовлення необхідно заповнити наступну форму:
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.04.2013 Сообщения: 727 Откуда: Украина
Добавлено: Пт Май 31, 2013 12:25 Заголовок сообщения:
Із додаткових затрат лише доставка по україні, хто може особисто під"їхати в Нововолинськ, як то кажуть велкам
Дорожче може вийти тільки у випадку габараитних\тяжких\дорогих(понад 500 евро) грузів, але це в кожному конкретному випадку уточнювати окремо. _________________ тел.0974431633, 0934431633
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме