Прошу допомоги форумчан. Хочу купити авто для сім"ї із 4 чол. Машина буде використовуватись в основному для подорожей, тому має бути комфортною і місткою(планую брати з собою 2 велосипеди). Бюджет до 10000 у.о. Мій вибір схиляється в сторону Добло або Скудо, мабуть краще в оріг пасажирі ніж переробка. На базарі складно знайти щось пристойне, тому прохання до учасників форуму про допомогу, можливо хтось хоче віддати свого улюбленця в надійні руки, або знає хозяїна хорошого авто. Буду вдячний любій пораді чи допомозі.
serg_gugu
Брал бы дукато груз пасс. туда и связка великов влезет и дизелек адекватен по расходу, что немаловажно для путешествий _________________ Давите пешеходов. Они должны усвоить, что раз они не платят дорожный налог, то не имеют права шляться по тому, что им не принадлежит.
(ц) Дж. Кларксон.
Zanski's Garage O6ЗЗЧIOI8I
я вже пробував фоткати, не видно.... навіть коло машини якщо не задатись питанням їх не побачиш, хіба що одна коло водійської дверки,.... як купляв я їх бачив, но мене вони не напрягали, продавець скинув на їх усунення, і я теж лишу, мене більше цікавив стан мотора і кпп, ну і щоб не бита і не перекрашен була, більше тут про машину http://auto.ria.ua/auto_fiat_scudo_pass_10807509.html
Возраст: 51 Знак зодиака: Зарегистрирован: 22.04.2013 Сообщения: 6 Откуда: Черкаси
Добавлено: Сб Май 04, 2013 11:22 Заголовок сообщения:
На жаль маю тільки 10 тис. на авто. Після свят поїду на базар дивитися, що можна взяти на ці гроші. Твій варіант цілком підходить, крім ціни, якщо не продасться звони.
Прошу допомоги форумчан. Хочу купити авто для сім"ї із 4 чол. Машина буде використовуватись в основному для подорожей, тому має бути комфортною і місткою(планую брати з собою 2 велосипеди). Бюджет до 10000 у.о. Мій вибір схиляється в сторону Добло або Скудо, мабуть краще в оріг пасажирі ніж переробка. На базарі складно знайти щось пристойне, тому прохання до учасників форуму про допомогу, можливо хтось хоче віддати свого улюбленця в надійні руки, або знає хозяїна хорошого авто. Буду вдячний любій пораді чи допомозі.
Заходите на фиат добло и ищете рубрику"сколько стоит доблик",там на 5 странице форумчанин из Дебальцево пишет,что продает панораму за 9000у,е
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме