Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.07.2012 Сообщения: 25 Откуда: Луцьк
Добавлено: Вт Июн 11, 2013 22:14 Заголовок сообщения: Різні запитання по Dоblо
Добрий вечір.
Виникла в мене проблема з моїм Добликом(Fiat doblo BiPower 1.6 2005 рік)
Почались скачки тахометра(то глохне, то газує).Педальку при цьому не чіпаю. Оскільки маю шнурок ELM327 та прогу(ScanMaster ELM), зробив сканування: помилка в датчику оборотів двигуна. Також зробив скріншоти параметрів роботи двигуна на газу та бензині.
Маю 2 запитання :
1) Оскільки хочу сам спочатку подивитися на датчик обертів двигуна, де можна глянути(ссилочку чи фотка може в кого є) де він знаходиться на двигуні ?
2) Може хто має бажання і натхнення подивитися параметри моєї машини з проги і розповісти що не так або так (від доброго серця або за винагороду(тут я думаю домовимось ))
Скріни поки не викладаю, щоб на форумі не смітити(викладу, якщо комусь цікаво буде).
У меня вопрос:
переганял знакомому авто. Опель комбо. Едет нормально, но заметил что у него передачи переключаются и машина еде супер.
А вот у меня 1-я нормально, а вот на 2-ю переключаю и машина так как бы захлёбуется (дёргает), но не глохнет. Что ето может быть? Фильтры поменены! _________________ 0680509333, 0958366227
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме