Велогілку створювати не хочуть, буду писати тут.
Станом на зараз в сім'ї є 3 велосипеди.
Giant Boulder 2 рама S, 24" колеса, гардтейл, в стоці.
La Bicicletta рама M, 26" колеса двопідвіс. V-brake Magura гідравліка, вилка RST HI5, задній амо PROShock, гума Kenda Small Block eight, Shimano Deore LX 3х9, гріпшифти.
Giant Boulder рама XL, 26" колеса, гардтейл. V-brake Tektro трос, вилка Suntour XCT, Shimano Acera 3x8, тригерні манетки.
Під-час катань, десь за 2 км від хати, на зворотній дорозі, остаточно спустило заднє колесо.
Через те що гуми там вже практично не було вирішив замінити гуму і камери. З метою уніфікації з рештою велів, камери придбав під шредер. Для адаптації обода під песто до шредера підходять натфілі та свердло х8.5
3 камери Maxxis та 2 гуми Schwable Black Jack ~ 600 грн. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Нє, тут, в Україні купував, звичайно б\у, нове вельми дорого виходить.
До речі.
На Біциклєтті замінено в сервісних умовах гріпшифти на тригерні Алівіо 3х9. 600 грн приблизно з рагулюванням.
Придбана помпа і два комплекти болотників, на Біциклєтту та більший Джайнт.
На малому Джайнті діра в камері, замінив.
На великому Джайнті на задньому колесі пішли дивні діагональні смуги. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Діагональні смуги може через те що недокачене колесо і коли їдеш то на горбулях покришка сильно стискається, хоча це припущення тільки....
Сіко взагалі Бар вдуваєш в колеса? Тверді як дуб чи прожимаються трохи?
У меня с женой "ТУрысты". Если и надо везти, то снимаю передние колёса. А так, поосто катаем и всё. Сегодня легонько 20км. бо погода что-то непредсказуемвая. _________________ Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги.
Я зараз на "Диких селах" (ц) у відпустці. Їздили на Горинь купатись. 22.5км в один бік. Вертались при зустрічному вітрі. Відходжу другий день.
Yur4ik61
Два ровери та Добло це дещо інше ніж три ровери і седан, навіть Д класу. Звичайно їхати приходиться акуратніше, без агресивного маневрування. Про лобове зіткнення я взагалі мовчу, ровери, у такому випадку, це найменше що буде хвилювати. Ну і ProRide у тому тесті не випробовувались. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
в мене стаж на вело більше 30-ти років. Зараз вже не гоняю, як раніш. Але принагоді два-три рази на неділю на Голубі озера з Житомира катаю купатись після роботи. Теж 20 км по Київський трассі в одну сторону. А вітер, то дуже погано. коли в харю. крутиш. крутиш і на місці _________________ Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги.
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
Добавлено: Вт Сен 02, 2014 01:06 Заголовок сообщения:
Гг.
До речі. Трохи інфи про ту колію http://www.polissya.eu/2009/03/blog-post_19.html Найдовша діюча пасажирська вузькоколійка Європи. І найбільший дерев'яний міст України там же. Ровери в вагон тупо не влазять, їхали у тамбурах: в останньому дружина з двома роверами, а на передньому я з дитиском. Дитиско всю дорогу стирчало у відкритих дверях вагону, а я страхував щоб його на черговому несподіваному вигині колії не викинуло в корчі. Вигляд дитиска після поїздки.
До речі недалеко від того моста є отака переправа поромна, теж доволі унікальна споруда як на мою думку.
http://polissya.net/news/v-raioni/1649-y-velukhuh-telkovuchakh-praciye-poromna-pereprava.html _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме