Сайт Українського клуба фанів FIAT Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT

 
ФотогалереяФотогалерея   FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Жінка за кермом - много букв
На страницу 1, 2, 3, 4, 5, 6  След.
 
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> Загальні теми
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Rat
Италомафиози


Италомафиози

Возраст: 49
Знак зодиака: Близнецы
Зарегистрирован: 12.09.2012
Сообщения: 922
Откуда: Киев

Авто: Fiat Punto MY2012 "Пунтейка"

СообщениеДобавлено: Вт Фев 05, 2013 13:45    Заголовок сообщения: Жінка за кермом - много букв Ответить с цитатой

На сайте ДАИ случайно наткнулся на феерическую статью. Феминистки нервно курят в сторонке и исходят желчью Very Happy

Заголовок статьи сам по себе уже определяет взаимоотношения женщины и автомобиля - женщинам вождение противопоказано. Пассажи про женскую логику и месячные просто пик статьи.

Цитата:
ЖІНКА ЗА КЕРМОМ, ВОДІННЯ АВТОМОБІЛІВ ЖІНКАМИ, ПРОТИПОКАЗАННЯ

ЖІНКА ЗА КЕРМОМ. Немає ніяких потурань або спеціальних засобів для жінок, що бажають керувати автомобілем. Їх і не може бути. Дорога й техніка суворі до всіх.

Теорія жінкам дається легше, чим водіння. Найбільш складний фізичний процес освоєння засобів керування кермом, важелями й педалями. Жінки довше освоюють техніку водіння й правила руху, навички дій у різних ситуаціях. Самооцінка в них часто занижена, вони самокритичніше. Жінки сумлінно вивчають правила руху, вважають водіння надзвичайне серйозною справою, управляють автомобілем з більшою розсудливістю, ґрунтовно зубрять теорію.

Поки вони їздять із інструктором, все виходить і водіння робить приємність. Коли ж починаються самостійні виїзди, захвати випаровуються при перших труднощах і через недолік волі багато жінок припиняють водити машину. У них псується настрій, зникає бажання їздити, виникає підозра, що це їм не дане. Через цей природній стан проходить більшість водіїв — і жінок, і чоловіків. Для становлення водія потрібен час — навички ще нестійкі, повністю не освоєні, координація рухів вимагає повної зосередженості й напруги. Ті, хто зуміє подолати хвилини слабості й пригніченості, повинні відновити вправи, якими мало займалися при підготовці, для того щоб придбати впевненість у собі.

Щоб подолати страх і навчитися впевнено водити машину, жінкам треба тренуватися майже щодня, у будь-яку погоду.

Для цього машина повинна бути в повному розпорядженні. Ділити її із чоловіком — майже нереально. Неможливо одному їздити, а іншому мити або лагодити — це часом шлях до розлучення. Автомобіль потрібно сприймати як свою невід'ємну частину й управлятися з ним повністю самостійно — машина жінки повинна бути доглянута й без тютюнового смороду в салоні.

Жінці, що пересіла з пасажирського сидіння на водійське, рідко вдається любуванням вітринами або пейзажем, не хочеться базікати, слухати музику, доводиться й попотіти, і не раз злякатися потоку машин, що мчаться, не дають перешикуватися в потрібний ряд або виїхати на головну дорогу. Але якщо уже вирішено рухатися по життю в автомобілі — доводиться звикати. Зате якості жінок-водіїв із солідним стажем — обережність, розважливість, дисциплінованість, життєвий досвід і свідоме дотримання правил — дають їм переваги перед багатьма водіями-чоловіками.

Жіноча логіка проявляється й в особливостях водіння автомобіля — воно надає ніжним жінкам упевненість і силу, боязкість переходить у старання не порушувати правила дорожнього руху, не перевищувати швидкості, зникає острах дороги, вони зазнають насолоди від керування потужною технікою. Досвідчені жінки-водії виявили деякі особливості, які слід ураховувати жінкам, що управляють автомобілями:

Жінки відчувають стрес при поїздках у темний час доби й при керуванні автомобілем у великих незнайомих містах.

Жінкам не занадто затишно на дорозі, вони більш чутливі до несправедливості. Чоловіча солідарність гуртує водіїв-чоловіків, а жінка може розраховувати тільки на себе.

Жінки частіше помиляються при водінні, тому що багато не певені у собі, в оцінці ситуацій, нелегко виходять зі складних умов на дорозі, швидше стомлюються. Їм властиві тривожність, помисливість і інші прояви стресу.

Жінки гостріше й хворобливіше реагують на неприємності вдома й на роботі, довгий час перебувають в збудженому стані, а це заважає водінню.

Емоційність жінок особливо проявляється в критичних ситуаціях і нерідко ускладнює обстановку.

Жінкам не варто під час керування машиною обговорювати або обмірковувати проблеми, що глибоко зачіпають їх, — будь те суперечки із чоловіком, захоплені міркування про улюблені або серйозні фінансові питання. При водінні й без того досить напружених моментів.

Жінки не завжди водять однаково надійно. Бувають моменти, коли вони почувають себе не дуже добре. Тому нервозним або перевтомленим не слід управляти автомобілем. І якщо жінка знає, що в певні дні звичайно буває більш дратівлива, легко збуджується й готова ні з того ні із сього розплакатися, то повинна в цей час уникати тривалих і стомлюючих поїздок, частіше відпочивати.

Причинами подій у жінок нерідко бувають: недооцінка своїх здатностей, непотрібна обережність, надмірна поступливість, недостатній досвід, зайвий страх — вони змушують жінку гальмувати, замість того щоб збільшити швидкість і уникнути події, тобто спрацьовує інстинкт, а не розум.

Жінки бояться задавити дрібну тварину, що з'явилася на дорозі, хоча, гальмуючи або смикаючи кермо, самі ризикують життям.

Жінкам важливо дотримуватися правильного режиму, по можливості достатьно відпочивати, не переоцінювати свої сили, не утомлюватися надмірно, не вживати алкогольні напої й не піддаватися думці, що чорна кава, наркотики й нікотин можуть хоча б на якийсь час заповнити недолік сил.

Психологи розрізняють 3 типу автомобілісток:

У моменти небезпеки деякі жінки скрикують, закривають очі й байдуже чекають подальших подій. У них не виходять швидкі розв'язки в складних ситуаціях, навіть якщо їм і вдається подолати реакцію переляку. Якщо вони усвідомлюють цей свій недолік, то повинні їздити обережно й уникати небезпечних ситуацій. Для них життєво важливо вивчити й зафіксувати в підсвідомості якнайбільше засобів, що допомагають врятуватися в момент, коли ними опановує страх, але все-таки не можна гарантувати, що вони їх правильно застосують.

Інші усвідомлюють небезпечні ситуації, знають, що повинні робити для порятунку, але з десяти можливих рішень найчастіше вибирають одинадцяте. Їхньої дії не можуть зрозуміти інші водії, і події неминучі.

Треті вчасно зауважують небезпеку, приймають найбільш правильне рішення і здійснюють його. Ці якості розвилися в результаті комбінації знань, тренувань і відповідних психофізичних даних.

Вагітні жінки не повинні ані вчитися водити автомобіль, ані керувати автомобілем перший рік після навчання. Вагітній жінці та матері що годує взагалі краще не сідати за кермо й навіть не їздити на передньому сидінні автомобіля. Вплив дорожнього руху на нервову систему недосвідченої жінки-водія буває занадто сильним, часті хвилюючі її ситуації; це негативно позначається й на ній і на дитині. І без того стан психіки неврівноважений, і в цей період майбутньої матері слід уникати всього, що може діяти на неї негативно. Жінки, які мають гарний досвід водіння, у принципі можуть водити машину, уникаючи руху в годинник пік і по складних дорогах, за умови гарного самопочуття й відсутності фізичних розладів, але краще тимчасово цього не робити. Це питання кожна жінка повинна розв'язати сама, порадившись із лікарем, зваживши свої водійські здатності, досвід і оцінивши стан автомобіля. Жінки, що очікують першої дитину, звичайно бувають більш збудженими й неспокійними й менш певен у своїх діях, ніж, що очікують другого. Страх і побоювання, як і більша радість, відволікають увага від процесу керування й можуть привести до несподіваної ситуації.

Після народження дитини багато жінок раптом виявляють, що їздять менш упевнено, чому раніше, і в них навіть з'являється почуття страху, якого вони раніше не знали. Це підвищене почуття страху є однієї з форм прояву материнської любові. Зрозуміло, що мати більше думає про своє немовля, що про кермове колесо, важіль перемикання передач, педалях і складних дорожніх ситуаціях. Вона не може повністю віддатися керуванню автомобілем. Правильним буде рішення повернутися до водіння автомобіля після деякої перерви, коли жінка сама переконається, що до неї знову повернулася здатність їздити безпечно й уважно.

Жінки з довгими розпущеними волоссями ризикують потрапити в аварію, якщо при русі волосся закриють водієві огляд. За кермом жінки не можуть звичним рухом голови або рук відкинути волосся назад, і волосся заважають керуванню автомобілем. Кращі зачіски з короткими або зафіксованими волоссями. Капелюха з полями завжди заважають водінню, і їх бажано знімати.

Довгі, складчасті, плісировані або сильно розширені спідниці у жінок-водіїв не користуються популярністю — вони часто перекривають важіль перемикання передач або ручку ручного гальма, не дозволяючи швидко реагувати на дорожні ситуації. Довгі вузькі спідниці без розрізів унизу обмежують рух ніг. Спостерігаючи по відбиттю у вітринах за своїми рухами при виході з автомобіля, багато жінок вирішили, що в більшості випадків краще їздити в штанах. Але штани не повинні бути занадто широкими й довгими, щоб не заважати працювати педалями.

Не слід забувати, що сильно стягнутий пояс або тугу білизну утрудняють подих і кровообіг. Недостатнє кровопостачання мозку приводить до вповільнення реакції, передчасної утоми й млявості, що не сприяє ні водінню, ні свіжості обличчя.

Шуба або товстий светр обмежують рухи, а в зимовий час водити автомобіль доводиться особливо обережно й чуйно.

Взуття з високими каблуками, взуття із вільною п'ятою, занадто гладкі, негнучкі й мокрі гумові підошви неприпустимі — вони є причинами невірних рухів ніг на педалях, що може привести до аварії. Більшість жінок-водіїв возять із собою підходяще взуття й перевзуваються на час водіння автомобіля. Взуття повинна бути закритого типу, з відносно гнучкою підошвою й щільно облягати ногу.

Створювати перешкоди водінню можуть і каблучки, і вільні браслети, особливо у випадку, якщо вони чіпляються за що-небудь усередині автомобіля. Впавшу на підлогу машини брошку або сергу не піднімайте, попередньо не зупинивши автомобіль.


ссылка на оригинал статьи http://udai.kiev.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=106:0010&catid=37:prdrv&Itemid=211

_________________
Бортжурнал "Пунтейка"
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение MSN Messenger
Natka
Италофан


Италофан

Возраст: 43
Знак зодиака: Стрелец
Зарегистрирован: 26.11.2011
Сообщения: 107
Откуда: Киев

Авто: Fiat Grande Punto Dualogic

СообщениеДобавлено: Ср Фев 06, 2013 17:14    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Прочитать так все женщины истерички и носят неудобную одежду))))
А если серьезно, интересно, кто писал и чем ему женщины так не угодили?
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
linea2012
Италомафиози


Италомафиози

Возраст: 38
Знак зодиака: Рыбы
Зарегистрирован: 10.09.2012
Сообщения: 583
Откуда: Украина

Авто: Fiat Linea 2012. 1,4 двигун, 77 к.с

СообщениеДобавлено: Ср Фев 06, 2013 17:30    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

феміністки б подали в суд на цю статтюSmile)

однако повеселилоSmile

насправді є баби які прекрасно водять авто. правда то я в Європі зустрічав. Мав знайому яка випивала 2 стакани бренді (гранчасті) і їхала як огірок! я б вже давно літав по стелі, а вона свіжак як скло і їде в 100 разів краще, ніж я.

тому, то шо баба, що ше не факт, що ТП, є і нормальні.
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
T-Rex
Италоманьячище


Италоманьячище

Возраст: 42
Знак зодиака: Близнецы
Зарегистрирован: 18.06.2008
Сообщения: 7244
Откуда: Киев

Авто: Красная Ёлка

СообщениеДобавлено: Ср Фев 06, 2013 23:10    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

А я бы запретил, тёткам за руль... я не женоненавистник, просто за чужие жизни боязно... Rolling Eyes Бабы, они классные, но только не за рулём, ибо садясь в автомобиль, ты отвечаешь не только за свою жисть... А женщине как правило авто, не для удобства ради, (женщины прекраснейше обходились без автомобиля) а для статуса и видимости успешности и видимости силы. Но в критической ситуации, они сразу становятся такими беззащитными, хрупкими, слезливыми... но уже ничего не изменишь...

А ведь насколько съедается наше мужское Эго, когда даже в этом, женщина может обойтись без нас, настоящих мужчин! А потом говорят, " не тот нынче мужик пошёл... так хочется почувствовать себя слабой женщиной..." Confused

_________________


Последний раз редактировалось: T-Rex (Ср Фев 06, 2013 23:24), всего редактировалось 1 раз
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Taras_Potatos
Рулевой филиала


Рулевой филиала

Возраст: 46
Знак зодиака: Козерог
Зарегистрирован: 24.07.2006
Сообщения: 22643
Откуда: м. Львів

Авто: Fiat Punto HGT

СообщениеДобавлено: Ср Фев 06, 2013 23:23    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Natka
Де ти там таке прочитала?
Чи це демонстрація нелінійної логіки, як у анекдоті: "Гражданє, он мєня сукой абазвал?"
На мою думку написано доволі спокійно та виважено.

_________________
This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.

/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
T-Rex
Италоманьячище


Италоманьячище

Возраст: 42
Знак зодиака: Близнецы
Зарегистрирован: 18.06.2008
Сообщения: 7244
Откуда: Киев

Авто: Красная Ёлка

СообщениеДобавлено: Ср Фев 06, 2013 23:24    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Taras_Potatos Hi
_________________
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Corleone
Член клуба


Член клуба

Возраст: 45
Знак зодиака: Весы
Зарегистрирован: 16.03.2008
Сообщения: 7508
Откуда: Донецк, Одесса, теперь вот Чехия

Авто: Lancia Delta 1.4 multiair turbo 140 k

СообщениеДобавлено: Ср Фев 06, 2013 23:28    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Ну вот еще, много вы слышали об авариях с кучей трупов, где за рулем женщина была? Можете себе представить женщину, обгоняющую по встречной просто ради нервы себе пощекотать. Да, тупят часто, но безобидно, как правило, и то потому, что учатся водить в сжатые сроки потому, что срочно очень надо. Через годик вождения тупеж проходит.
Вот увеличить срок обучения для них в автошколе, особенно навыки, стоило бы. Потому что мужчины к учебе уже как правило кой- какой опыт имеют, а тетки от этого далеки, пока не приспичило.

_________________
Fiat:Croma 2.5 D, Punto 1.1 , Punto 2 sporting 1.2 16v, Albea 1.4 , Siena 1.2 16v, Bravo 2 1.4 16v, GP 1.4 8v
Lancia: Thema 2.0 8v , Delta 3
Alfa Romeo: 164 2.0 TS, 155 2.0 TS, 147 1.9 JTDm
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail
T-Rex
Италоманьячище


Италоманьячище

Возраст: 42
Знак зодиака: Близнецы
Зарегистрирован: 18.06.2008
Сообщения: 7244
Откуда: Киев

Авто: Красная Ёлка

СообщениеДобавлено: Ср Фев 06, 2013 23:33    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Пока не слышали.
Но они учатся. Их теперь много. Не за горами...

_________________
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Taras_Potatos
Рулевой филиала


Рулевой филиала

Возраст: 46
Знак зодиака: Козерог
Зарегистрирован: 24.07.2006
Сообщения: 22643
Откуда: м. Львів

Авто: Fiat Punto HGT

СообщениеДобавлено: Ср Фев 06, 2013 23:34    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Corleone
Слід розділяти жінок, які свідомо намагаються стати водіями, і пафосними ТП, яким папік всьо парєшаєт. Якщо перших правильно описав Corleone -- то других варто тупо спалювати в їхніх бронетранспортерах, чи усяких мікрах з глазікаме.

_________________
This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.

/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Uno
Член клуба


Член клуба

Возраст: 51
Знак зодиака: Близнецы
Зарегистрирован: 16.02.2009
Сообщения: 13773
Откуда: Киев Оболонь

Авто: Uno 45 (продан) , Uno 75sie (продан), Uno 1,3 turbo, Uno SX 70 1,3, Doblo 1,3 multijet

СообщениеДобавлено: Ср Фев 06, 2013 23:41    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

а сколько этих.... водительниц Evil or Very Mad ездит с приклееным к морде телефоном Evil or Very Mad оно б ...ть куралевна едеть и все ей пох Twisted Evil я одну такую тварь наблюдал от каравана до м. нивки. оно не разу телефон от уха не отодрало и естественно ни разу поворот не показало и в зеркало не посмотрело, хотя бубликом крутило как вдумается. я бы таких не просто прав лишал а отпрявлял бы белых медведей развлекать лет на несколько Evil or Very Mad
_________________
FuckFuelEconomy-Turbo Power I’m Lovin' it
турбік
добло
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail
T-Rex
Италоманьячище


Италоманьячище

Возраст: 42
Знак зодиака: Близнецы
Зарегистрирован: 18.06.2008
Сообщения: 7244
Откуда: Киев

Авто: Красная Ёлка

СообщениеДобавлено: Ср Фев 06, 2013 23:43    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Даже своей умнице жене, я никогда не доверю возить ребёнка. Я просто тупо не уверен в женщине за рулём. Для это у жены есть муж!
Если вы не можете ей помогать, вас нет рядом и покупаете своей тётке авто патамушо она так того хочет и ей просто нехер куда себя деть - вам вдвоём к специалисту, а то так и до любовника недалеко.
Ибо если у бабы есть Мужчина, а не просто мужик - то ей нахрен не впало авто. Cool

_________________
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
zanski
Член клуба


Член клуба

Возраст: 42
Знак зодиака: Рыбы
Зарегистрирован: 03.04.2007
Сообщения: 6606
Откуда: Киев

Авто: Шальоный хаврашок... Не турбувати))) УАЗ 31512 Rob Zombie

СообщениеДобавлено: Ср Фев 06, 2013 23:48    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Че вы к тёткам приколупались? Вы их замечаете,когда они тупят. А скоько их нормально ездит и вы даже не обращаете внимание, кто за рулем? А когда мужики тупят? к ним чета отношение попроще..
_________________
Давите пешеходов. Они должны усвоить, что раз они не платят дорожный налог, то не имеют права шляться по тому, что им не принадлежит.
(ц) Дж. Кларксон.
Zanski's Garage O6ЗЗЧIOI8I
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail
Taras_Potatos
Рулевой филиала


Рулевой филиала

Возраст: 46
Знак зодиака: Козерог
Зарегистрирован: 24.07.2006
Сообщения: 22643
Откуда: м. Львів

Авто: Fiat Punto HGT

СообщениеДобавлено: Ср Фев 06, 2013 23:50    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Дружина водить. Сама. Багато. Їздить по області. Стаж і пробіг більший ніж у мене. Деякий час було так, що вона водить -- я ремонтую. T-Rex -- ти гіперболізуєш.
_________________
This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.

/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
T-Rex
Италоманьячище


Италоманьячище

Возраст: 42
Знак зодиака: Близнецы
Зарегистрирован: 18.06.2008
Сообщения: 7244
Откуда: Киев

Авто: Красная Ёлка

СообщениеДобавлено: Ср Фев 06, 2013 23:54    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Ну посоны, пардоньте никого не хотел зацепить и рад если не задел.
Ход моих мыслей вам ясен, и это чисто имхо.

_________________
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Rolik
Италоманьячище


Италоманьячище

Возраст: 40
Знак зодиака: Рыбы
Зарегистрирован: 29.11.2009
Сообщения: 13433
Откуда: Ровно

Авто: інше)

СообщениеДобавлено: Ср Фев 06, 2013 23:55    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

T-Rex писал(а):

А ведь насколько съедается наше мужское Эго, когда даже в этом, женщина может обойтись без нас, настоящих мужчин! А потом говорят, " не тот нынче мужик пошёл... так хочется почувствовать себя слабой женщиной..." Confused


Апсолютно погоджуюсь !
Не зїдається в тих в кого його вже немає (цього Его) Laughing


Последний раз редактировалось: Rolik (Ср Фев 06, 2013 23:56), всего редактировалось 1 раз
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение AIM Address
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> Загальні теми Часовой пояс: GMT + 3
На страницу 1, 2, 3, 4, 5, 6  След.
Страница 1 из 6

 
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы не можете присоединять файлы в этом форуме
Вы можете скачивать файлы в этом форуме






Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
З питань розміщення реклами писати на цю адресу