Сайт Українського клуба фанів FIAT Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT

ФотогалереяФотогалерея   FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Акумулятор здох...
На страницу 1, 2  След.

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> Мінівени, мікроавтобуси (FIAT Scudo, FIAT Ducato, FIAT Ulysse)
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Колобок
Италомафиози

Италомафиози

Знак зодиака: Рыбы

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 10:29    Заголовок сообщения: Акумулятор здох... Ответить с цитатой

Здох акумулятор. Форумчане, порадьте, що пидбати. Дякую.

067-790-69-45
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Freedom
Италоманьячище

Италоманьячище

Знак зодиака: Водолей

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 10:38    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

в неті є багато тестів АКБ, но особисто як для себе бравби серед Медаліст, Варта, і бютжетна Амега, і бери не менше 74 Аh, доречі Амеги мав на трьох машинах досить не погано себе зарекомендував
Колобок
Италомафиози

Италомафиози

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 11:43    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Не тримає плотності. Вже місяць ганяю його, поміняв елктроліт, заряжав 2 доби на 2А - толку 0! Плотність до 1.27 не піднімається. Гена дає 13.8-14.3В. Акумулятор відходив 2,5-3 роки.
Ось такий. 6СТ-74А3
http://volt.ucoz.ua/index/akkumuljatory_a_mega/0-9

067-790-69-45
Колобок
Италомафиози

Италомафиози

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 12:09    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Поставив на зарядку. Електроліт свіжий. Покипів - електроліт темно-коричневий.

067-790-69-45
Freedom
Италоманьячище

Италоманьячище

Знак зодиака: Водолей

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 12:14    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Колобок
я свої акумулятори всі заряджаю струмом який відповідає ампер годинам, наприклад в тебе 74 Агод, то я заряджаю 7,5 А і час від часу контролюю, потім через годин 6 ставлю 6 А і ще 6 годин заряджаю, наприклад в мене заводський АКБ йому вже 8 р. , так плотність зараз в -15 1,31 може і забагато Laughing літом зробив йому повну профілактику і підзарядку.
якщо твому АКБ не поможе те, що я вище написав, то поміняй на новий з тих, що вище описав.
anatolii
Италомафиози

Италомафиози

Знак зодиака: Близнецы

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 14:03    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

В мене такаж ситуація з акумулятором. Сьогодні зранку не завів - поставив на підзарядку прямо на машині , на максимум десь на 5 хвилин і завів без проблем. Треба купити новий АКБ і проблем не буде. Моєму вже 5 років - прийшла пора мінєти. Very Happy
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail
Mega-Lo-Maniack
Италофан

Италофан

Знак зодиака: Скорпион

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 14:20    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Особисто в мене на авто веста преміум на 74А(синій), необслуговуваний типу там антикальцій і підвищений пусковий ток. Коротше кажучи спеціальна серія для дизелів. Точну модель можу сказати при потребі, як буду на роботі.
Купуючи його на заміну несправного заводського я був дуже скептично налаштований відносно продукції вітчизняних і снг виробників. Але ось уже більше 5 ти років моє авто безвідмовно заводиться з цим аккумом. Більше того автомобіль стоїть завжди на стоянці на вулиці в будь-який мороз, може простояти там і пів тижня - тиждень перш ніж буду на ньому їздити. При цьому ємність не падає майже, заводив авто минулої зими і в -32 після тижневого стояння на морозі. Ніколи не заряджав його, ніколи не знімав на зберігання і клемми ніколи не скидував, незалежно від того стояло авто тиждень- два чи їздив на ньому кожен день.
Свої гроші цей аккумулятор відпрацював вже кілька раз.
На роботі використовували в робочих авто аккумулятори BOX, які досить непогано вели себе на мерседесах і зілах. Цього року взяли одну а-мегу на заміну поцупленому у нас ВОХ з робочої машини. Буде видно як ця марка пропрацює.
Один ВОХ на мерседесі "старічку" пережив 2 рази википання, при цьому був повністю реанімований і після ремонту генератора служить уже 4 тий рік в таких екстремальних умовах, заводить дане авто в будь-який мороз.

Последний раз редактировалось: Mega-Lo-Maniack (Пн Янв 14, 2013 14:26), всего редактировалось 1 раз
anatolii
Италомафиози

Италомафиози

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 14:22    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Mega-Lo-Maniack писал(а):
Особисто в мене на авто веста преміум на 74А(синій), необслуговуваний типу там антикальцій і підвищений пусковий ток. Коротше кажучи спеціальна серія для дизелів. Точну модель можу сказати при потребі, як буду на роботі.
Купуючи його на заміну несправного заводського я був дуже скептично налаштований відносно продукції вітчизняних і снг виробників. Але ось уже більше 5 ти років моє авто безвідмовно заводиться з цим аккумом. Більше того автомобіль стоїть завжди на стоянці на вулиці в будь-який мороз, може простояти там і пів тижня - тиждень перш ніж буду на ньому їздити. При цьому ємність не падає майже, заводив авто минулої зими і в -32 після тижневого стояння на морозі. Ніколи не заряджав його, ніколи не знімав на зберігання і клемми ніколи не скидував, незалежно від того стояло авто тиждень- два чи їздив на ньому кожен день.
Свої гроші цей аккумулятор відпрацював вже кілька раз.

Зацікавило - давай точну модель.
Mega-Lo-Maniack
Италофан

Италофан

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 14:29    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Завтра буду на стоянці, подивлюся і скажу повну назву.
Думаю що зараз вони не гірше роблять ніж той що я раніше купував
Колобок
Италомафиози

Италомафиози

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 14:57    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Теж цікавит.

067-790-69-45
Колобок
Италомафиози

Италомафиози

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 20:30    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

http://www.vsedoavto.com.ua/page.php?page=product&catalog=179&product=14603&lang=ua Взяв собі. На АТЛ 766 грн із зникою хотіли.

067-790-69-45
Кролевчанин
Италоманьячище

Италоманьячище

Знак зодиака: Дева

Авто: FIAT UNO 60 Disel 1.7 1987 г.в., был FIAT UNO 75i.e. 1988 г.в.

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 20:55    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Колобок
Взял 2 года назад себе такую же "Весту". Полёт нормальный, пока без нариканий.

Mega-Lo-Maniack
Италофан

Италофан

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 21:03    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

це з тієї ж серії, а можливо та сама - тільки перемаркована. Веста 6СТ-74АЗ (0)
Можливо це вона http://hotline.ua/auto-avtomobilnye-akkumulyatory/westa_6ct-74_az/
Кролевчанин
Италоманьячище

Италоманьячище

Знак зодиака: Дева

Авто: FIAT UNO 60 Disel 1.7 1987 г.в., был FIAT UNO 75i.e. 1988 г.в.

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 21:11    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Mega-Lo-Maniack
Не, у меня такой, как выше, на 720 А, только расположение клемм наоборот, кажись.

anatolii
Италомафиози

Италомафиози

СообщениеДобавлено: Пн Янв 14, 2013 21:47    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Колобок писал(а):
http://www.vsedoavto.com.ua/page.php?page=product&catalog=179&product=14603&lang=ua Взяв собі. На АТЛ 766 грн із зникою хотіли.

Яка точна ціна - бо шось не зрозумів?? 640грн чи 766грн.
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> Мінівени, мікроавтобуси (FIAT Scudo, FIAT Ducato, FIAT Ulysse) Часовой пояс: GMT + 3
На страницу 1, 2  След.
Страница 1 из 2

Перейти: