Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 17.05.2010 Сообщения: 29 Откуда: Львов
Добавлено: Пн Май 17, 2010 10:33 Заголовок сообщения: Fiat Doblo 1.9 MJet vs. VW Caddy 1.9 TDI
Доброго дня. Є можливість взяти дані авто, хотів запитатися знаючих людей що краще. Добло буде 2006-2007 р.в. а Кадді 2004-2005р.в.. Конкретно цікавлять наступні питання.
1. Ціна обслуговування (розхідні матеріали).
2. Витривалість двигуна
3. Добговічність ходової.
Обидва авто будуть пасажирскі.
Наперед дякую за інфу!
Добавлено: Пн Май 17, 2010 18:39 Заголовок сообщения:
В друга кадік 1.9 TDI 2005 року, а мене доблік JTD 2004 року, то він витрачає на ТО гривень так на 150 більше ніж я. А грузопідйомність просто не порівняти - в добло чуть не в два рази більша. _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 17.05.2010 Сообщения: 29 Откуда: Львов
Добавлено: Пн Май 17, 2010 20:21 Заголовок сообщения:
Якщо чесно то кадік мені більше подобається, але також насторожує пробіг і вартість обслуговування. Хоча і про фіат багато наслуханий, що по обслуговуванні непоступається БМВ.
Добавлено: Пн Май 17, 2010 21:02 Заголовок сообщения:
А як в доблику можна визначити реальний пробіг? По авто ріа в Рівному найбільший вибір даного авто, але всі машини пригнані і скоріше всього там реальний пробіг під 200 тис. Як відрізнити по фото чи машина була переобладнана в пасажир?
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.04.2008 Сообщения: 8778 Откуда: Крим, Україна
Добавлено: Пн Май 17, 2010 21:47 Заголовок сообщения:
если грузовой то пол до передних сидений ровный. если пассажир то выштамповки в районе ног задних пассажиров.
доблик дешевле по ходовке на порядок. ходовка 60тыс я проехал еще не менял ничего.
сравнивал по ценам оф. сервисов. _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
Добавлено: Пн Май 17, 2010 22:34 Заголовок сообщения:
Не рівняйте "народну" машину і те, що роблять "макаронникі"!
Короче, їздив на Каддях я не один раз. Правда всі були з мотором 1,9ТДІ, так само як постійно маємо (їздимо, користуємося, володіємо і час від часу продаємо...) 1,9Мультіджет Добликі.
1. Кадді комплектуються, порівняно з Доблами на порядок вище, ледь не до ракетної установки, але і ціна такого реально захмарна...
2. Двигуни (1,9 турбо) аналогічні, бо мають як рівний об'єм і потужність, так і систему вприску - Common Rail. Але Фіат НАБАГАТО резвіший(суб'єктивно)...
3. WW має значно м'ягшу підвіску, яка, правда, не підніме стільки, як Добел. Причому, зараз продаю чорного довгого, був приємно вражений підвіскою - всього-то +35см додалося ззаду, а їде як легкова!!! Незрівняти з коротким...
4. WW легший в обслуговуванні, але трохи дорожчий... (ЙОЖЕГ +1)
Згадаю що ще - допишу...
Власна думка: може мені чогось не вистачає, може я зациклений, але скільки років на Добло, скільки їх у нас було, скільком ми зробили салон, ЛЮБЛЮ я його і не хочу Кадді...
Або я зациклений на Добло, або мені чогось не вистачає, але більше вісьми років одні добл
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.04.2009 Сообщения: 363 Откуда: Винница
Добавлено: Пн Май 17, 2010 22:53 Заголовок сообщения:
Я теж іноді задивляюсь на Каддік...., але
1. Суттємо мякша ходова-більше витрат на наших дорогах
2. Посадка в салон-легковушка (трохи зігнись, поправ коліна іт.д.), а Доблік як на вулиці на лавку (мені зручно шо капець)!!!
3. Головне як на мене-кліренс. Просто лякає на Кадді. Реально просто лякає! З рессорною підвіскою-ну буває не вгледів ямочку (або й ямище), ну трухануло трохи-але ж нічого-поїхав далі без питань. Як подумаю, що так на Кадді вскочив-поглажу руль Добліка, посміхнусь і думаю-вірно вибрав.
4. Багажний відсік. Двоє дітей-коляски, ванночки, сумки і.т.д. А на природу, а за картоплею, а на море. Каддік точно менший. І нічого не потрібно запихувати!
5. Не так важливо (хоча кому як) вантажопідйомність. 800 кг вгрузив і присіла на 5-7 см! Як подумаю, що так на Кадді вгрузив-поглажу руль Добліка, посміхнусь і думаю-вірно вибрав.
Я теж іноді задивляюсь на Каддік.... _________________ Буду рад любому доброму совету
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 09.04.2008 Сообщения: 1046 Откуда: Киев
Добавлено: Вт Май 18, 2010 00:37 Заголовок сообщения:
ЙОЖЕГ писал(а):
В друга кадік 1.9 TDI 2005 року, а мене доблік JTD 2004 року, то він витрачає на ТО гривень так на 150 більше ніж я. А грузопідйомність просто не порівняти - в добло чуть не в два рази більша.
Вообщет у кадиков сзади рессоры, а у добло... хз
На счет такой уж прям дороговизны я бы не сказал. Если смотреть правде в глаза, то фольцевский 1,9тди не самый новый (не требовательный к качеству соляры) и довольно таки распространенный (фольцы, ауди, шкоды). Сам мотор обслужить вообще не проблема. У друга 2 литровый атмосферник. Грузит машину он впоряде. Ходовая за 130к км почти не делалась. Расходники по мотору правда некоторые только на атланте _________________ http://fiatcroma.com.ua http://cartuning.ws/fiat
Нас никогда не сбить с пути - нам по*ую куда идти!
Добавлено: Вт Май 18, 2010 00:45 Заголовок сообщения:
yura1 писал(а):
Вообщет у кадиков сзади рессоры, а у добло... хз
На счет такой уж прям дороговизны я бы не сказал. Если смотреть правде в глаза, то фольцевский 1,9тди не самый новый (не требовательный к качеству соляры) и довольно таки распространенный (фольцы, ауди, шкоды). Сам мотор обслужить вообще не проблема. У друга 2 литровый атмосферник. Грузит машину он впоряде. Ходовая за 130к км почти не делалась. Расходники по мотору правда некоторые только на атланте
Вобще у Добло ззаду тоже ресори При навантаженні у 800 кг + рослий водій і пасажир, добло присідає не більш як на 5-7 см, а каддік з таким грузом не зрушить з місця - колеса не провернуться _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме