Для чого? Від постійного + на розємі до магнітоли дати перемичку до того, що йде від замка до магнітоли( попередньо розрізавши, бо будуть світитись значки та лампочки на приборці). Кольори ніби червоний та оранжовий, точно не памятаю, треба тестером перевірити. Я в себе так зробив, тепер магнітола не вимикається при заглушеній машині. _________________ Paolo Rossi - двері для найкращих інтер'єрів http://paolorossi.ua/
Для чого? Від постійного + на розємі до магнітоли дати перемичку до того, що йде від замка до магнітоли( попередньо розрізавши, бо будуть світитись значки та лампочки на приборці). Кольори ніби червоний та оранжовий, точно не памятаю, треба тестером перевірити. Я в себе так зробив, тепер магнітола не вимикається при заглушеній машині.
Цитата:
можно якось дедальніше. Що за перемичка,бо я в електриці 0)))
Виключається на секунду і включається? У мене так, особо увагу не звертаю. _________________ Paolo Rossi - двері для найкращих інтер'єрів http://paolorossi.ua/
Жёлтый + с акб (память магнитолы) чтоб настройки не сбивались , красный с замка зажигания. Выключается из-за падения напряжения! Дав питание с акб или центрального с замка зажигания можешь избавится от этого, но может это просто акб севший.
Щоб не створювати нову тему, можна тут спитаюсь?
Вкрали магнітолу, і ні щоб роз'єм роз'єднати, так відрізали провода.
Тепер в мене жмут проводів, а що і куди - не відомо.
Може хто підкаже де взяти інструкцію, який з проводів куди іде.
Роз'єм куплю а от як підключити хз.
На роз"ємі дроти такого ж самого кольору, як й в жгуті. Вважаю, що не промажеш. Також купуй термоусадку. Якщо сам не будеш робити - їзжай на Сірка 9, там поможуть-підкажуть. Або вірішемо якнебудь. _________________
На роз"ємі дроти такого ж самого кольору, як й в жгуті. Вважаю, що не промажеш. Також купуй термоусадку. Якщо сам не будеш робити - їзжай на Сірка 9, там поможуть-підкажуть. Або вірішемо якнебудь.
Того самого кольору?
я просто на базарі колись купував роз'єм для Авео (там перехідник треба з узькоглазого на нормальний), то він різнокольоровий, при чому двох однакових не знайдеш...))
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме