Настав час продававти свого раритета якби не хотілося но немаю можливості і часу дивитись і утримувати таку машину.
і так: ГАЗ 21 М 1960року випуску,пригнана з Чехії в 1988р.(є рідний паспорт з Чехії зі штампами)на Україні власник один.Новий техпаспорт ,реєстрація Волинська.
Всі напевно знають що то за машина і з якого вона металу зроблена
,дно лужоне,всі крила поміняні на нові,глушитєль з нержавійки прямий,тобто вічний ,2 тижні назад вигнана з покраски,робилась повна косметика,салон залишився рідний-просторих два дивани.
Мотор замінений на ГАЗ 24,обнаружений в одного совецкого спецагента в гаражі новий в бумажці,поставлений на авто в 2008році,пробіг на сьогоднішній день 11 тис.,робить дуже тихо і стабільно,розхідпомісту9-10,в придачу дам 5-рочний карб новий, розхід можна буде чуть зменшити.КПП 4 ст.
Колеса перід 15",зад 16". Після покраски потрібно полірнути ,а так безвідказана машина.
Як варіант цікавить обмін на щось малень з маленьким мотором,на кожен день літати на роботу,розгляну пропозиції.
Не судіть строго но хочу я за неї 2400 дол.
фото нижче.
http://auto.ria.ua/auto_gaz_21_7154297.html
P6233027.JPG
Описание:
Размер:
231.54 KB
Просмотрено:
189 раз(а)
P6233026.JPG
Описание:
Размер:
232.04 KB
Просмотрено:
176 раз(а)
P6233024.JPG
Описание:
Размер:
200.9 KB
Просмотрено:
175 раз(а)
P6233021.JPG
Описание:
Размер:
143.9 KB
Просмотрено:
172 раз(а)
P6233024.JPG
Описание:
Размер:
200.9 KB
Просмотрено:
167 раз(а)
_________________ fiat-....!!!
б/у запчастини до fiat croma.
О 99 7пять З6 сім 6два.
Последний раз редактировалось: mihey____LUTSK (Сб Июн 30, 2012 11:50), всего редактировалось 1 раз
mihey____LUTSK
Тебе лучше сюда с этим вопросом.
http://forum.gaz21.org.ua
Хром вроде в порядке, еще бы оленя.
Заинтересовавшихся на всяк случай предупрежу.
Там барабаные, одноконтурные тормоза без усилителя.
В лунопарк ходить на надо будет.
Ездил я на таком легковом грузовике. Вспомнилось.
Croma Волга-нормальний грузовік і тормоза там геть не погані)
та думаю закину,а вдруг...
хром в порядку дещо позамінював,оленя тут не йшло по заводу,типу експортний варіант другий випуск. _________________ fiat-....!!!
О 99 7пять З6 сім 6два.
mihey____LUTSK
блин мечта с детства Миша, а не жалко? такой машин...
КПП с 24ки? или родная с рычагом на рулевой колонке? _________________ FuckFuelEconomy-Turbo Power I’m Lovin' it
турбік добло
а ця мєчта для декого в мене була і в дитинстві і зараз,але рано чи пізно розтаватись треба,Вова канєшно жалко,но на двох машинах не вспіваю їздити ,а тут Тарас ще унку оставив на мене то вже три..а я один
Якщо чесно хочу маленького підсрачника,типу на роботу -в магазин)
КПП в низу,не на рулю,но рідний мотор з КПП лишився.(треба ремонту мєлкого. _________________ fiat-....!!!
О 99 7пять З6 сім 6два.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме