|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
zbuduna Италоманьячище
Возраст: 32 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.02.2011 Сообщения: 4376 Откуда: Рiвне
|
Добавлено: Чт Авг 16, 2012 22:54 Заголовок сообщения: Полісся |
|
|
Тут, у нас звичайно красиво, але добиратися трохи хреново, по одній причині - дороги. Мається на увазі така собі хвацька бруківочка часів царя гороха і цариці бараболі.
Пункт перший - Біле озеро.
Десь 175 км від Рівного, 4 години маршруткою із видом на АЕС поблизу Кузнецовська Є база відпочинку, але ціни на морі дешевше
Ми, як представники студентів їздили з палатками, із зручностей у нас була зарядка для нокії від прикурювача, сокира, пилка, 2 надувних матраси, кучка спальників..... Я від теми відійшов
Короче заїзд на територію коштує 15 грн з машинив сонячний день,а коли іде дощ, то "на вахті" тітка не сидить, і можна заїжджати на халяву.
Озеро чисте, доречі, сміття скидали в пакетах поблизу якогось дерева, і за 5 днів нашого перебування там, його навіть вивезли. Далі про озеро: мілке відпливаєш 100м від берега то я стояв у воді по шию (зріст 170 з хвостиком) Пробували ловити рибу, але фортуна десь забухала.. Біля мене плавав окунець завбільшки з палець, і немов натякав: "дядя, ти певно щось попутав" , у воді я стирчав десь з годину, то весь цей час мене "сторожили".
Ще ми попали на ожину пельку напихав по зав'язку, та й компотом з неї добре спиртяку розведену запивать
Вердикт такий: їхати за хвацької погоди, машинами, веселою компанією, і в ідеалі мати автомобільний холодильник (для м'яса і т.п.)
Описание: |
|
Размер: |
333.67 KB |
Просмотрено: |
361 раз(а) |
|
|
449 KB |
371 раз(а) |
|
|
200.03 KB |
380 раз(а) |
|
|
492.06 KB |
386 раз(а) |
|
_________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60 |
|
Вернуться к началу |
|
|
zanski Член клуба
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 03.04.2007 Сообщения: 6607 Откуда: Киев
Авто: Шальоный хаврашок... Не турбувати))) УАЗ 31512 Rob Zombie
|
Добавлено: Чт Авг 16, 2012 23:00 Заголовок сообщения: |
|
|
пейзажи суперские, а с татуировкой чуваку не свезло... или он флакон разбил?
_________________ Давите пешеходов. Они должны усвоить, что раз они не платят дорожный налог, то не имеют права шляться по тому, что им не принадлежит.
(ц) Дж. Кларксон.
Zanski's Garage O6ЗЗЧIOI8I |
|
Вернуться к началу |
|
|
zbuduna Италоманьячище
Возраст: 32 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.02.2011 Сообщения: 4376 Откуда: Рiвне
|
Добавлено: Чт Авг 16, 2012 23:14 Заголовок сообщения: |
|
|
Пункт № 2 село Острівськ
Тут багато описувати нема що, просто краса природи, чисте повітря і острів посеред озера А, ще через село проходить перлина Рівненщини - вузькоколійка Антонівка - Зарічне, 106 км, 4 години їзди в режимі чучух-чучух-ТУ-ТУ!!! Короче прикольно
одна заковика: 40 км їдеться 2-2,5 години на 2-3 передачі до 30 км/год, тобто з Рівного до Зарічного 200 км - від мого дому доїжджаємо швидше.. Хвалена бруківка зате працівники пошти на буханці літають як має буть. Озеро чисте, воду прямо з нього пити я не гребував. Риби правда в озері небагато, але на тараньку наловити можна. В селі АЖ три магазини!! в одному з них навіть є бухло! А в четвер в селі "базар" це доволі веселе дійство, я кожного року туди пруся, щоб купити якогось печива до чаю, та якщо є пиво, то і по нього теж.
Ще в 2-х км від села є річка.. Крім нашої сімейки тама рибу ніхто не ловить вудочками
|
461.09 KB |
369 раз(а) |
|
2 години відбірної бруківки.. |
|
423.11 KB |
392 раз(а) |
|
|
412.82 KB |
370 раз(а) |
|
|
484.85 KB |
413 раз(а) |
|
|
466.52 KB |
405 раз(а) |
|
_________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60 |
|
Вернуться к началу |
|
|
zbuduna Италоманьячище
|
Добавлено: Чт Авг 16, 2012 23:15 Заголовок сообщения: |
|
|
zanski писал(а): | пейзажи суперские, а с татуировкой чуваку не свезло... или он флакон разбил? |
Якщо придивитися, то в Юлечки ручки то в ожині
098-715-69-60 |
|
Вернуться к началу |
|
|
Crazy@Sharik Италоманьячище
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.04.2008 Сообщения: 4010 Откуда: Луцк Украина
|
Добавлено: Пт Авг 24, 2012 14:39 Заголовок сообщения: |
|
|
круто!
_________________ Авто доноры из Европы - любой каприз за Ваши деньги
О935957844
О5О6417747
sharik.avto.help@gmail.com |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|