Не спішно, продам свою машинку.
Lancia Delta HPE
1998 року.
Авто в ІДЕАЛЬНОМУ СТАНІ.
В ДТП(серйозних) не було, дрібні царапини і м"ятини не рахую.
Кузов ОЦИНКОВАНИЙ, не гниє, навіть в місцях де є маленькі сколи фарби. Ніякого тюнінгу, все СТОК. Заводський обвіс, який йшов на авто 98-99 років випуску.
Моторчик 1.6 16 клапанів 103 к.с./144нм крутного(76kw) FIAT Spa.
Такий же ставився на Браво. Мотор масло не їсть і не планує.
Вся технічна частина авто (підвіска,тормоза,мотор..) аналог FIAT Брава,Мареа, Дедра.
Пробіг 160 тис. рідний. 80 тис з якого по Італії.
(Детальніше в бортовому журналі http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=24991)
В авто є кондиціонер, все справне та працює.
З бонусів, це
-свіжий акум
-стойки Більштайн
-свіжий ГРМ і решта роліків
-захист двигуна
-нове лобове (в зв"язку з поїздкою за кордон)
-нові тормозні диски та колодки
-новий комплект щеплення LUK
-нові передні підшипники ступиці
-щойно поміняне масло коробки та двигуна
-8 тис. назад новий бензонасос.
-непогана музика в авто, підготовлені двері
-ксенон
-пошиті по лекалам салону, ексклюзивні тканинні коври з надписом Lancia та синім оверлоком в колір салону.
Для любителів тюнінгу- в моторний відсік, спокійно влізе любий 2,0 турбо від ФІАТ. Для любителів екстремального тюнінгу- через ціле днище по-середині йде великий жолобок, я який з радістю влізе кардан (далі додумуйте самі) Дедра інтеграле...
Причина продажу дуже проста, потрібно рухатись далі, я вже виріс з неї. Надіюсь буде хорошим другом для гідної людини. За машинкою дивився краще ніж за собою
Ціна 7500 (можливий адекватний міні-торг)
096-29-666-52 Серж.
На днях буде фото салону.
п.с. Я ще ніде не розміщав об"яву про продаж, вважаю що першими мають знати настоящі цінителі марки. За тиждень-другий кину на інші ресурси.
Гм, якщо все-таки не вийде продати за добру для мене ціну, то знайте (і хай Вас мучить совість) віддам дружині [/img]
Последний раз редактировалось: serginio (Вт Апр 03, 2012 10:29), всего редактировалось 11 раз(а)
считаю, надо брать. _________________ ...На передние двери ручки от шевролет Нива не идут...
...Передние ручки все идет надо только чуть чуть напрягтись и поразпиливать как надо и добавить кольцо уплотнитель...
Romko
я розумію що Італійки туго продаються, але за бесцінь віддавати авто це себе не поважати. Тим паче що я ніде ще навіть не пробував, а в нас автобазар великий в Франківську, тай взагалі, тут більше знають про цю марку, бо половина населення в Італії.
Letun
Дякую, дуже хороша порада! Не знав що браво йшли на автоматі _________________ Грей Сашу, Сашу Грей )))
serginio
Брава-Мареа 1.6 16в - були на автоматі у тебе той самий мотор...
за ваш Франківськ і базар я в курсі, доречі свою Марею я також у Вас купляв навіть був у твого тестя на фірмі , але потенційний покупець краще відвалить за розвалену Вектру 8 штук ніж за Італійку у ідеальному стані _________________ Слава Україні!!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме