і так..мені терміново потрібен двигун дизель або турбодизель в ідеальному стані! Я не багатий, але вдячний і не жадібний)! найкраще в зборі і з навісним+КПП..якщо такого немає, хоча б блок на бензин у відмінному стані! ще треба комплект бічних стекол суцільних (рестайлінгових..) і захист картера!
ще мрію про велюровим трансформере з 806 і аналогічних) або скудика 2002.. допоможіть люди добрі!!!!!!!!!!!!! обов'язкова умова все потім смачно обмити))!
пишу по Украински что бы Вам приятное сделать)) понимаю не очень хорошо) пользуюсь переводчиком))
мне помогал Ваш земляк-золотой человек!но,горе у него...
поэтому обращаюсь к Вам!
VIN (Кузов №)
ZFA22000012210180
Дата производства
19970300
Производитель
Fiat
Модель
Scudo Combinato (220P)
Модификация
1.9 D
Тип кузова
Универсал
Модель двигателя
XUD9A (D9B)
Мощность, л.с.
68
Объем двигателя, куб.см.
1905
Привод
Передний
Тип КПП
МКПП
+380961815906-шрот в с.Оженино Ровенской обл.
+380677510071-Анатолий ...только вот незнаю как у них с доставкой в Россию...
Вот еще здесь поищи-http://www.ria.ua/uk/advertisement/search?category_id=9&subcategory_id=81&search_text=fiat+ulysse&state_id=&city_id=&submit_btn=%D0%9F%D0%BE%D1%88%D1%83%D0%BA
0950583583
0967321267
0939979336
Шрот біля Ів.-Франківська, с. Черніїїв.
Знайомий там взяв 1.9д за 800 дол., дуже задоволений.
Захист постав від ВАЗ 2108-09, я навіть фотки скидав, пошукай.
Писати можу) не лише із-за повага до Вашої культури, але і тому що мені українська мова дуже самому подобатися)) а, ось читати. З цим гірше.перекладач тільки удома на комп'ютері.на слух мову зрозуміти краще чим читати))
_________________ Здавайтесь,нас Орда!
А,нас Рать)
Блин..прочитал и самому понравилось))!
Тепер писатиму і учитиму заразом)!!
Круто я придумав) спасибі машинці)! _________________ Здавайтесь,нас Орда!
А,нас Рать)
...мова ... подобається ( по рус. - "подобаеться", звучит(произносится так : "подобаеця" т.е. нравится(нравица)) .Желаю успехов в ремонте автомобиля а также в освоении языка
...мова ... подобається ( по рус. - "подобаеться", звучит(произносится так : "подобаеця" т.е. нравится(нравица)) .Желаю успехов в ремонте автомобиля а также в освоении языка
Ага)) спасибо))
Это все Яндекс виноват, позорит перед людьми)! _________________ Здавайтесь,нас Орда!
А,нас Рать)
хороший чоловік запропонував пригнати машину цілком! знайшов чудовий варіант-забрав би всю, але трохи грошей не вистачає) _________________ Здавайтесь,нас Орда!
А,нас Рать)
Bally-ПП "Николаевка" очередей нет, таможня тихая, но за раз двигатель думаю никак.
И что,допустим я еду с мотором через кордон и меня что, не пропустят??? Движок это ж запчасть...... _________________ Разборка вэнов Фиат Улис Скудо, Пежо 806 Эксперт Ситроэн Джампи Эвазион. 096 303 77 45 093 460 41 44 Александр. Ремонт КПП и АКПП. СТО. Ремот ходовой,двигателей.
і так..мені терміново потрібен двигун дизель або турбодизель в ідеальному стані! Я не багатий, але вдячний і не жадібний)! найкраще в зборі і з навісним+КПП..якщо такого немає, хоча б блок на бензин у відмінному стані! ще треба комплект бічних стекол суцільних (рестайлінгових..) і захист картера!
ще мрію про велюровим трансформере з 806 і аналогічних) або скудика 2002.. допоможіть люди добрі!!!!!!!!!!!!! обов'язкова умова все потім смачно обмити))!
пишу по Украински что бы Вам приятное сделать)) понимаю не очень хорошо) пользуюсь переводчиком))
мне помогал Ваш земляк-золотой человек!но,горе у него...
поэтому обращаюсь к Вам!
VIN (Кузов №)
ZFA22000012210180
Дата производства
19970300
Производитель
Fiat
Модель
Scudo Combinato (220P)
Модификация
1.9 D
Тип кузова
Универсал
Модель двигателя
XUD9A (D9B)
Мощность, л.с.
68
Объем двигателя, куб.см.
1905
Привод
Передний
Тип КПП
МКПП
Є все до таких машин, дзвони _________________ Авторозборка
Fiat Scudo, Ulysse, Doblo
Peugeot Expert, 806, 407, 307, 206, 607
Сitroen Jumpy, Evasion
067-344-81-21
095-754-53-56
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме