Возраст: 58 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.10.2011 Сообщения: 317 Откуда: Чернигов-Киев
Добавлено: Вт Мар 20, 2012 23:08 Заголовок сообщения:
Пошити не питання,навідь дешевше резинових.Але вони ворсисті,не кожному це потрібно.Рік назад взяв коврикі ,так тільки з 2007 року(350гр),трохі посередині нетак,але прижились.
Пошити не питання,навідь дешевше резинових.Але вони ворсисті,не кожному це потрібно.Рік назад взяв коврикі ,так тільки з 2007 року(350гр),трохі посередині нетак,але прижились.
Різниця велика?
Якщо є можливість, виставте фото - дуже хочу резинові коврики.
Різниця велика?
Якщо є можливість, виставте фото - дуже хочу резинові коврики.
Контакти де шив можеш підказати? І якщо не секрет скільки обійшлось?
096-579-32-94 ціни не пам"ятаю. В наявності були кольори і види матеріалу.
сьогодні дзвонив питав...ціни від 120 до 200грн!
мені з войлока більше подобаються ніж гумові...ну то таке...кому як
буду брати собі...з понеділка! _________________ 096-72-13-239
Дуже задоволений якістю і сроками доставки!Коврики супер!
Ціна 320 грн.
Які саме ви взяли,це ціна за комплект? Як стали на 2004.Дякую!
Це тільки передні.Закривають усю підлогу.Стали ідеально!!!!Колір чорний(сірих не було) виробництво Чехія .висота бортика 12 мм.Телефонуєте агенту(Володимиру)і все обговорюєте-колір,рік машини,доставку.......Я вже стільки обдзвонив,шукаючи ці коврики,що втратив всі надії!Ось тільки тут реально знайнов.Удачі!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме