Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.03.2011 Сообщения: 843 Откуда: Черкассы
Добавлено: Пн Май 07, 2012 12:48 Заголовок сообщения: питання до жителів міста лева))
Буду з колегою у Львові 18-20 травня на стоматологічній конференції.
питання такі:
1) номер нормального таксі з адекватними цінами.
2) які цікаві місця можна відвідати у вільний час. тут така ремарка: я вже декілька разів бував к Львові. тому "розкручені місця" (замкова гора. арсенал, мазух и криївка) не пропонувати))
мені хтось розповідав. що десь є підземний ресторан-бар і там поруч протікає підземна річка. або щось інше в дакому плані... _________________ Fiat justitia et pereat mundus!
А так, щоб музеї:
Етнографічний музей "Шевченківський гай", Історичний музей, каплиця Боїмів, але то треба попасти, щоб вона була відкрита, Аптека-музей, Картинна галерея, музей найдавніших пам'яток Львова.
Ось тут глянь за деталями http://lvivgallery.org/ukr/index.html
В Дзигу зайти, може там якась цікава виставка буде. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
Добавлено: Пн Май 07, 2012 22:28 Заголовок сообщения:
Не був.
Скажу наступне, стосовно усієї тієї мережі. Моя думка, власне.
Головна ставка зроблена на дизайн та ідею. Кухня так собі .... _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.03.2011 Сообщения: 843 Откуда: Черкассы
Добавлено: Пн Май 07, 2012 22:41 Заголовок сообщения:
Taras_Potatos писал(а):
Не був.
Скажу наступне, стосовно усієї тієї мережі. Моя думка, власне.
Головна ставка зроблена на дизайн та ідею. Кухня так собі ....
я так колись на мазух повівся! екстравагантність на висоті - кухня Г гасова лямпа +/-. а ось криївка - супер.
що скажеш про "плюшевого носорога" та "мі100"? _________________ Fiat justitia et pereat mundus!
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
Добавлено: Пн Май 07, 2012 22:44 Заголовок сообщения:
В мі100 був давно на діскічі і не дуже давно на бовлінгу. НА діскачі не харчувався, на бовлінгу пив те, що вони називали пивом ....
В носорозі не був.
Смачно та за розумні гроші колись (не знаю як зараз) можна було поїсти в Золотому Вепрі. Особисто мені пиво подобається в Кумпелі. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме