Знайшов такий http://avtozvuk.ua/info.php?id=13830 усь, 700грн.
Чи варто брати?
Береться з перспективою на майбутнє, а поки-що качатиме пару заводських Добловських 8см і пару 40ГДН-7. Голова Blaupunkt Seattle mp74.
Здорова критика вітається!
Последний раз редактировалось: =Avtorarytet= (Вс Окт 02, 2011 13:34), всего редактировалось 1 раз
Добавлено: Чт Сен 01, 2011 11:45 Заголовок сообщения:
разгрузить голову - это же святое ))) а за такие деньги тем более . но вот "пару заводських Добловських 8см" - это может и не выдержать ..... _________________
FiatTipo-LanciaThema-FiatTipo-LanciaThema-FiatPunto176-FiatPunto176- Fiat Punto188-Fiat Tipo3D
Добавлено: Чт Сен 01, 2011 13:22 Заголовок сообщения:
DLS СА41 = 1250грн б/у....
Кожен сайт по-різному показує потужність.
Його вистачить покачати саб, чи краще підключити 4 динаміка, а на саб окремий усь?
Тобто, Magnat проти DLS, ніби Chelenger проти Pioneer? Магнат не фонтан шампанського, а розлите пиво?
P.S. оригінальні Добло 10см і їх у мене ще два-три комплекта валяєцо, так як і 16 пару комплектів Добловських....
Возраст: 70 Знак зодиака: Зарегистрирован: 27.02.2007 Сообщения: 309 Откуда: Симферополь
Добавлено: Чт Сен 01, 2011 20:38 Заголовок сообщения:
са41 как на поканал, так и на фронт+саб сгодится. Шнурки в пределах 10-15евро вполне пойдут-гонятся с таким железом за чем-то дорогим и брендовым пустая трата денег, вариант с косичками из пв3+какие-нибудь нутрики вполне оптимальное решение, но по бюджету выстрелит дороже покупных гривен на 200-300
Добавлено: Чт Сен 01, 2011 22:56 Заголовок сообщения:
gangster писал(а):
...вариант с косичками из пв3+какие-нибудь нутрики вполне оптимальное решение....
Поясніть, будь ласка...
Я розумію, що косички це пара лінійних проводів з RCA (до уся) і miniISO (до Блау) на кінцях?
Поводами до динаміків можна сильно не напрягатися?
Живлення обов’язково тягнути обидва провода, чи масу можна прикрутити ближче?
Дякую...
Добавлено: Пт Сен 02, 2011 09:25 Заголовок сообщения:
чем короче провод массы к усилку - тем лучше . обязательно акустику и линейку тяни подальше от силовиков ( я у себя вообще по краю крыши развел)
линейку лучше сделать самому ))) _________________
FiatTipo-LanciaThema-FiatTipo-LanciaThema-FiatPunto176-FiatPunto176- Fiat Punto188-Fiat Tipo3D
Дякую всім за допомогу і консультацію!
Короч, купив DLS CA41, порвав ГДН, купив міди 16см Hertz Hi-Energy - поставив - валить. Трохи не то, бо оригінали в панелі тоже скоро закінчаться, да й проект не доводиться до кінця, бо зібрався продавати машину. В перспективі на нову машину поставити трьохполоску і обов’язково саб. Доживемо - побачимо...
Зараз звук грає з-під панелі, нуно песчалки ставити зверху і я чую музику зліва, а пасажир чує справа...
Фахівці установщики виговорили мене, але пообіцяли допомогти нориально інсталювати наступного разу.
ХЗ... побачимо...
Ну начинать и надо с расстановки компонентов и их направления+парвильно оформления(сч, нч). Трех полоску можно разрулить и с са41 вч+сч через паскрос с каналов 1, 2, мидбас от второй пары каналов. А вот привязку по сторонам и формирование сцены и центрального образа достигается именно направленностью
Ну типа я вже знаю, шо песчалки нуно тикнути вище в стойки. Середину краще в боковини, але й вистачить заводських шахт, тіко тре відділити площину випромінювача... Міди взагалі валять в сидіння, але то не так суттєво, хоча пагано...
Тута сосєд пропонує дати саба поїздити, він валить як дурний. В четвер буде видно по базару...
Дяую ще раз всім. Голова рветься від консультацій і практичних порад, хоча я радий цьому...
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы в этом форуме