Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.02.2013 Сообщения: 1206 Откуда: Рівне
Добавлено: Пт Май 17, 2013 19:16 Заголовок сообщения: Ідеї тюнінгу Фіат Скудо в новій морді.
Діліться ідеями, хто, що добавив для краси свого авто.
Релінги, кенгурятник я вже поставив.
Мухобойка не подобається, але в живу ще не бачив, може у кого вже стоїть - дайте фото, заціню.
Не впевнений на рахунок вітровиків, будуть пасувати, чи....
Також цікавлять ідеї по переробці панелі приладів, може під карбон.... флок не дуже уявляю....
Одним словом, пропоную ділитись усілякими прибамбасами, які доставляли на авто, може хтось у мене щось побачить, а я у когось запозичу якусь ідею.
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
Добавлено: Пн Май 20, 2013 15:13 Заголовок сообщения:
А нафіга на Скудо кенгурятник? Це якесь таке спеціальне позашляхове Скудо? _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Возраст: 55 Знак зодиака: Зарегистрирован: 31.12.2011 Сообщения: 596 Откуда: Львів
Добавлено: Пн Май 20, 2013 15:36 Заголовок сообщения:
Taras_Potatos писал(а):
А нафіга на Скудо кенгурятник? Це якесь таке спеціальне позашляхове Скудо?
Тарасе, шо ти сі розумієш на тому, - на Волині та Поліссі засилля диких чи то кенгуру, чи то чупакабр, які кидаютьсі і гризут бампери та решітки іно Скудо.
А позашляхове Скудо 4х4 є: http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=44747&highlight=4%F54 але то бідося - ні кенгурятника, ні мухобойки.
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 03.04.2007 Сообщения: 6607 Откуда: Киев
Авто: Шальоный хаврашок... Не турбувати))) УАЗ 31512 Rob Zombie
Добавлено: Пн Май 20, 2013 15:47 Заголовок сообщения:
Я б одразу робив шось типу такого
_________________ Давите пешеходов. Они должны усвоить, что раз они не платят дорожный налог, то не имеют права шляться по тому, что им не принадлежит.
(ц) Дж. Кларксон.
Zanski's Garage O6ЗЗЧIOI8I
Возраст: 56 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.11.2012 Сообщения: 578 Откуда: Житомир, Украина
Авто: Fiat Scudo D9B 1999-продан, 2.0JTD - махнул на Renault Kangoo2
Добавлено: Пн Май 20, 2013 16:24 Заголовок сообщения: Re: Ідеї тюнінгу Фіат Скудо в новій морді.
umter писал(а):
Діліться ідеями, хто, що добавив для краси свого авто.
Релінги, кенгурятник я вже поставив.
Мухобойка не подобається, але в живу ще не бачив, може у кого вже стоїть - дайте фото, заціню.
Не впевнений на рахунок вітровиків, будуть пасувати, чи....
Також цікавлять ідеї по переробці панелі приладів, може під карбон.... флок не дуже уявляю....
Одним словом, пропоную ділитись усілякими прибамбасами, які доставляли на авто, може хтось у мене щось побачить, а я у когось запозичу якусь ідею.
А кенгурятник в данном случае разве не уменьшает дорожный просвет и не увеличивает передний свес? Для проходимости авто в данном случае вещь вредная. Разве что лось или олень выскочит - тогда да. Но внешне смотрится хорошо и бампер защищает от бордюров!
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.02.2013 Сообщения: 1206 Откуда: Рівне
Добавлено: Пн Май 20, 2013 17:24 Заголовок сообщения:
Кенгурятник тут для краси, не більше, не менше. Трішки просвіту він вкрав, але незначно, вийшло на рівень порогів. _________________ Любов, гармонія, подвиг...
Хочу зробити повне обезшумлення та віброізоляцію авто.....
Спочатку думав загнати до спеців, але потім захотілось спробувати самому. Може хтось робив подібне, поділіться досвідом, або скиньте лінк на тему.
sl-k
трудомістка робота
а з АКБ я теж так грався в мене він був з 14,09,04 дотягнув до травня 2013, як раз перед продажею авто вмер, добре що мав запасний АКБ, зним і продав
sl-k, грандіозна пророблена робота! Респект!
Планую з 20-их чисел червня зайнятись, якраз піду у відпустку, вільного часу матиму багато. Да би не вигадувати велосипед, певне, візьму за приклад саме твій варіант.
Freedom, вітаю з продажем авто. _________________ Любов, гармонія, подвиг...
umter
спасибі... одне діло продати, а тепер друге купити..... я зараз приглядаюсь до машин скудо 2007 є пару варіантів до 10000 з 2,0 мотором, шо можеш сказати про своє авто
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме