Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 23.08.2011 Сообщения: 71 Откуда: Канів
Добавлено: Вт Авг 23, 2011 12:26 Заголовок сообщения: Головка блока циліндрів на fiat scudo 1.9D (DW8)
Проблема почалася з того, що почала видавлюватися охолоджуюча рідина з розширювального бачка, так як дизель у мене не перший, зразу зрозумів, що проблема у прокладці під головкою. Розібрав і тут почалося:
Прокладка і справді була пробитою, але причиною того на мій погляд стала корозія в каналах охолодження в самій головці, тобто тосолом "розмило" канали(отвори стали більшими по площі) і відстань між каналом і камерою згоряння зменшилась. Саме в такому місці і пробило прокладку.
Перевірив площину головки на прогиб, відхилень небуло. Думав прошліфувати головку, але спеціалісти подивилися, і сказали, що після шліфовки площа каналів ще збільшиться(обсипеться окисел на стінках), тож від шліфування відмовили. Порадили взяти паранітову прокладку(оригінал-металева), мотивуючи це тим, що параніт краще ущільнює ніж метал.
Чесно кажучи надії було мало, але виходу не було(машина їздить кожен день, тому кожен день простою втрачаю свій заробіток) всеж зібрав двигун.
На диво все було нормально, гази більше не потрапляли у воду.
Проїхавши так кілька тисяч кілометрів вже заспокоївся, аж раптом машина перегрілася. Причиною тому стала помпа(пластикові лопасті розсипались). Замінивши помпу завів авто, і помітив, що гази з камери згоряння знову почали потрапляти у систему охолодження.
Міняти головку зараз немаю часу, та і фінансово це важко (за б/у просять 450$). Підкажіть, чи не можна залити якийсь засіб, який хоч на деякий час допможе? Якщо ні, то порадьте, де краще брати головку.
Замовив ось таку річ -Wynn's Cylinder Block Seal заделывает трещины в блоке цилиндров без демонтажа.
Ввечері спробую залити, фірма наче не погана, надії мало, але ціна 50 грн. порівняно з ціною головки - копійки.
Яку головку краще брати? Нову (голу) чи б/у(з клапанами та розпредвалом)? Адже ціна майже не відрізняється.
Не можу ніде уточнити в якій комплектації йде нова головка, може хто купував, підкажіть! Цікавлять направляючі втулки клапанів, сідла клапанів та форкамери.
На мой Фиат новая голая голова 600 евро. Где - то на форуме есть тема по новым запчастям. _________________ Зовут меня Андреем, сыном Вячеслава. Можно просто, Андрей.
Ціна моєї головки (нової) коливаїться від 400$ до 1200$ в залежності від виробника, але якщо брать голову оригінал за 1200$, то мабуть вже простіше взяти б/у двигун в повному комплекті за 900$.
http://vegaauto.com.ua/?cmd=catalog _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме