![Сайт Українського клуба фанів FIAT](templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif) |
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
![](/forum/images/flag.jpg) |
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
chami Amico
![Amico Amico](images/ranks/rank0.gif)
Возраст: 38 Знак зодиака: ![Телец Телец](templates/subSilver/images/icon_zodiac_taurus.gif) Зарегистрирован: 08.06.2010 Сообщения: 25 Откуда: Україна
|
Добавлено: Чт Июн 10, 2010 17:31 Заголовок сообщения: Скрегіт при включенні задньої передачі Doblo 1.3 Mjet |
|
|
Машина 2008 року, пробіг 200 тис. Загалом проблем немає, але при увімкненні задньої передачі складається враження, нібито не докінця витиснуте щеплення (скрегіт). Решта передач наче в порядку, хоча іноді здається, що важко вмикаються, але мені як водію-початківцю важко сказати точно. Щеплення прокачували, проблема не зникла!? У СЦ ФІАТ сказали звикати..., що мене дуже здивувало. Десь на форумі знайшов схожі проблеми, але з передніми передачами, одні кажуть щеплення... Як перевірити у чому справа...
Вибачайте якщо тема уже десь була, пошуком користувався, але не знайшов такого...
Підкажіть, буду вдячний усім хто відгукнеться!. Наголошу, це моє перше авто. |
|
Вернуться к началу |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
ЙОЖЕГ Италоманьячище
![](images/avatars/16935326495144f8549916f.gif)
![Италоманьячище Италоманьячище](images/ranks/rank5.gif)
Возраст: 36 Знак зодиака: ![Близнецы Близнецы](templates/subSilver/images/icon_zodiac_gemini.gif) Зарегистрирован: 30.01.2010 Сообщения: 2727 Откуда: Луцьк
Авто: Diablo 1.9 JTD '04р. --> Uno Turbo mkII --> Canguro Demoniaco 1.4і '06р.
|
Добавлено: Чт Июн 10, 2010 17:47 Заголовок сообщения: |
|
|
У мене аналогічно - часом ричить при включенні задньої передачі. Це не проблема, а фішка Діябликів, причому всіх
Старайся включати задню після повної зупинки. Коли вмикаєш, то роби це плавно, не старайся її "вистрелити" на своє місце, якщо не хоче включатись то попробуй ще раз вижати щеплення, можливо перегазнути. В мене з часом передача перестала ричати, мабуть наловчився включати. А загалом не переймайся, а звикай, це не є проблемою ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) _________________ Йожег сцуко лічнасть!
![](http://www.pixeljoint.com/files/icons/i_liek_boinging_by_roblnhood_d2z2foe.gif) |
|
Вернуться к началу |
|
Stas_79 Италофан
![](images/avatars/10080397234cfd0df0d8b48.gif)
![Италофан Италофан](images/ranks/rank2.gif)
Возраст: 45 Знак зодиака: ![Рыбы Рыбы](templates/subSilver/images/icon_zodiac_pisces.gif) Зарегистрирован: 11.03.2010 Сообщения: 353 Откуда: kiev
|
Добавлено: Чт Июн 10, 2010 17:59 Заголовок сообщения: |
|
|
в сервиске написано віжать сцепление подождать 1-2 сек и включать |
|
Вернуться к началу |
|
bogdan68 Италоманьячище
Возраст: 56 Знак зодиака: ![Овен Овен](templates/subSilver/images/icon_zodiac_aries.gif) Зарегистрирован: 30.09.2008 Сообщения: 1762 Откуда: Украина,Каховка
|
Добавлено: Чт Июн 10, 2010 18:06 Заголовок сообщения: |
|
|
Stas_79 писал(а): | в сервиске написано віжать сцепление подождать 1-2 сек и включать |
Правильно, нужно немного подождать,а затем включать.На шестерне заднего хода нет синхрона,поэтому так будет. |
|
Вернуться к началу |
|
Malina Италолюбитель
![Италолюбитель Италолюбитель](images/ranks/rank1.gif)
Возраст: 55 Знак зодиака: ![Дева Дева](templates/subSilver/images/icon_zodiac_virgo.gif) Зарегистрирован: 26.12.2009 Сообщения: 67 Откуда: Одесса
|
Добавлено: Чт Июн 10, 2010 18:32 Заголовок сообщения: |
|
|
Такая же проблема. Приловчился: выжимаю сцепление включаю сначала третью а потом сразу заднюю, заходит как по маслу. |
|
Вернуться к началу |
|
=Avtorarytet= Италоманьячище
![](images/avatars/11576529835555ac826c7d8.jpg)
Возраст: 37 Знак зодиака: ![Овен Овен](templates/subSilver/images/icon_zodiac_aries.gif) Зарегистрирован: 13.05.2008 Сообщения: 1875 Откуда: Україна
|
Добавлено: Чт Июн 10, 2010 19:02 Заголовок сообщения: |
|
|
Забий, так у всіх! |
|
Вернуться к началу |
|
chami Amico
Возраст: 38 Знак зодиака: ![Телец Телец](templates/subSilver/images/icon_zodiac_taurus.gif) Зарегистрирован: 08.06.2010 Сообщения: 25 Откуда: Україна
|
Добавлено: Чт Июн 10, 2010 20:23 Заголовок сообщения: |
|
|
Мде... хлопці, Ви мене звичайно заспокоїли... але мені якось дивно як таке може бути ))) Хоча я початківець і постараюся звикнути ))) На сервісі майстер казав про якусь там вкладку яка може залікувати цей скрегіт...
А і ще одне, воно (скрегіт) не шкодить коробці ???
Дякую усім хто відкликнувся!!! Я тепер у вашому клубі )))
Попробую ще пару питань в приваті написати ))) |
|
Вернуться к началу |
|
bogdan68 Италоманьячище
Возраст: 56 Знак зодиака: ![Овен Овен](templates/subSilver/images/icon_zodiac_aries.gif) Зарегистрирован: 30.09.2008 Сообщения: 1762 Откуда: Украина,Каховка
|
Добавлено: Чт Июн 10, 2010 20:55 Заголовок сообщения: |
|
|
вот,давай так,если выжать сцепление и подождать 4-5 сек и включить заднюю передачу,будет рычать или нет,попробуй и отпишись. |
|
Вернуться к началу |
|
chami Amico
|
Добавлено: Чт Июн 10, 2010 21:55 Заголовок сообщения: |
|
|
bogdan68
Пробував, всерівно скрегоче... ((( також пробував через 3тю... і різко і повільно, коли повільно, то взагалі сильно скрегоче...
Последний раз редактировалось: chami (Чт Июн 10, 2010 22:00), всего редактировалось 1 раз |
|
Вернуться к началу |
|
Игорь1975 Италолюбитель
![](images/avatars/16349756934ac4b4e8529fc.gif)
![Италолюбитель Италолюбитель](images/ranks/rank1.gif)
Возраст: 49 Знак зодиака: ![Телец Телец](templates/subSilver/images/icon_zodiac_taurus.gif) Зарегистрирован: 09.03.2009 Сообщения: 75 Откуда: Ровно,Украина
|
Добавлено: Чт Июн 10, 2010 21:58 Заголовок сообщения: |
|
|
аналогічно, не звертай уваги. _________________ "Все будет так, как и должно быть, даже если будет по другому" - "якось воно буде, не може бути, щоб не було ніяк". |
|
Вернуться к началу |
|
chami Amico
|
Добавлено: Чт Июн 10, 2010 22:03 Заголовок сообщения: |
|
|
Игорь1975 постараюся не звертати ))) просто якось в голову не ліже, що авто 2008го року а таке робиться ))) Невже в автомобілі щойно з салону також таке ?! |
|
Вернуться к началу |
|
Слава_Вин Италофан
![](images/avatars/8129365884a96dc49de26b.gif)
Возраст: 48 Знак зодиака: ![Лев Лев](templates/subSilver/images/icon_zodiac_leo.gif) Зарегистрирован: 05.04.2009 Сообщения: 363 Откуда: Винница
|
Добавлено: Чт Июн 10, 2010 22:06 Заголовок сообщения: |
|
|
А у меня никаких звуков нет вообще. И считаю их наличие не нормальным явлением, с которым нужно разбираться и бороться. Моя машинка - далеко не девочка, 01 год, но повторюсь-не у всех так. _________________ Буду рад любому доброму совету |
|
Вернуться к началу |
|
chami Amico
|
Добавлено: Чт Июн 10, 2010 22:14 Заголовок сообщения: |
|
|
Слава_Вин ну я як початківець тебе підтримую, але тут бачу чимало людей які кажуть, що у них така ж біда і не звертають на це уваги... Повторюсь і процитую слова майстра по фіатах СЦ Фіат отже "Моя вам порада: звикайте до цього, я два дні провозився з добло і не вирішив цієї проблеми, зробив клієнту підкладку і тепер замість скреготу чутно лише легке клацання". Щоб зробити таке він сказав, треба було побавитися в Кулібіна (його слова) ... От тепер і тут народ говорить не звертати уваги ))) Завтра поїду ще до одного чоловіка у якого батько має такого ж добліка от там і перевірю і постараюся вияснити, що і до чого ))) |
|
Вернуться к началу |
|
Dreamer Италофан
![](images/avatars/338280550475d3324ce1cf.jpg)
Возраст: 52 Знак зодиака: ![Водолей Водолей](templates/subSilver/images/icon_zodiac_aquarius.gif) Зарегистрирован: 25.11.2007 Сообщения: 224 Откуда: Киевская обл.
|
Добавлено: Чт Июн 10, 2010 23:43 Заголовок сообщения: |
|
|
Я включаю через первую. Иначе скрежет... ![Evil or Very Mad](images/smiles/icon_evil.gif) |
|
Вернуться к началу |
|
bogdan68 Италоманьячище
|
Добавлено: Чт Июн 10, 2010 23:51 Заголовок сообщения: |
|
|
если и так и так рычит,значит все таки сцепление полностью не выжимает,скорее всего причина в корзине,устали лепестки все или частично,идет перекос прижимного диска.Я понял рычит не по детски,это плохо,с временем слижет шлицы на шестернях,ну а как включение передач в перед,есть такие звуки,хотябы немного? |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|