Отож, пропоную шановній аудиторії послуги стайлінгу салону за допомогою нанесення флоку (велюр) на будь-яку поверхню.
В кількох словах про даний процес та ефект від нього можна почитати в гуглі
Також можливе нанесення даного матеріалу на корпуси мобільних телефонів, горщики під квіти, пляшечки тощо.
Оскільки я тільки починаю, і маю основне місце вjobування, терміни виконання трохи розтягуються.
Ціна та терміни виконання формуються індивідуально для кожної деталі, завжди іду на зустріч.
Наразі присутній лише синій колір (як на фото), і у зв'язку з цим вартість виконання та матеріалів = безкоштовно для одноклубників (у разі пересилки, платите за доставку). Кольорова гамма буде потрохи поповнятись із виникненням попиту на колір.
Наразі матеріал тестую на витривалість:
Последний раз редактировалось: Viper_umf (Ср Янв 26, 2011 14:06), всего редактировалось 1 раз
Кроме износостойкости всегда интересовал такой вопрос- как данный материал переносит загрязнения (не все же в белых перчатках в машину садяться) _________________ Морква на городi, У саду бджола.
Жаба на болотi Крила розвела.
Хоче полетiти, Тихо каже "Ква!"
Але в небо взмити Hе дає Москва.
Не думаю что всё так просто... Тут сидушки от пятен отдраить не реально, а тут цельный бархатный пылесборник ещё и на ручках (ну разве что поверху задуть ещё раз).
Думаю это на любителя. Хотя возник вопрос, а потолок в авто им задуть можно? основа пластик ткань начала отклеиваться. И в сколько оно выльется? _________________ Морква на городi, У саду бджола.
Жаба на болотi Крила розвела.
Хоче полетiти, Тихо каже "Ква!"
Але в небо взмити Hе дає Москва.
Andrey Andrey
фото і розміри козирька, сформую ціну
колір 8713 на поставку 2 тижні, після наявності кольору і отримання козирьків на роботу 2-3 робочих дні
Передача будь-яким перевізником, за Ваш рахунок _________________ Fiat Regata weekend -> Lancia Dedra -> кетайпаркет
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме