Добавлено: Ср Сен 29, 2010 23:57 Заголовок сообщения: нада би десь зустрітися-----Луцьк АУ!!!!
так Рома --за
я-----------за
Дімон він же (ЙОЖЕГ)----чекаєм
Тарас Craizy@Sharik---ти де-----за тобою слово...
Женя ,він же -(jack74)ти де???
ще в нас є затяті фіатоводи і не дуже,просим відізватися:
1.Nick_ua
2.Уно1.4 турбо супер спорт!
3.bbsbbs
4.KoliaLutsk777
5.Sergiy10
6.IgarOK
7.vetal'
8.ked
9.valera_st
10.Vasyl8
11.Андрiй
12.Лагодик
та,та,та багато інших,хто ще і вже з фіатом чи вже ні ,якщо є бажання і
можливість хоча б номери телефонів а далі будем домовлятися
ЩО МИ НЕ ТАКІ ЯК ВСІ ЗУСТРІТИСЯ НЕ МОЖЕМ,ХОЧАБ І БЕЗ МАШИН
_________________ _________________ fiat-....!!!
б/у запчастини до fiat croma.
О 99 7пять З6 сім 6два.
Последний раз редактировалось: mihey____LUTSK (Чт Сен 30, 2010 00:03), всего редактировалось 1 раз
Добавлено: Ср Сен 29, 2010 23:59 Заголовок сообщения:
так італовірус запущений,Рома був заражений першим хто наступний???
модери якщо не в ту тему,то вибачаюсь,просто тут думаю Луцьк побачить,а потім можна і перенести _________________ fiat-....!!!
О 99 7пять З6 сім 6два.
Добавлено: Чт Сен 30, 2010 00:13 Заголовок сообщения:
Взагаліто тему не мішало б от сюди перенести: http://fiat-club.org.ua/forum/viewforum.php?f=18 , думаю там ми швидше зберемось.
Я особисто за всіма колесами
Також обов'язково не забути покликати людей знаючих про італопром не з чуток: Агурий та Matvei!!! _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Добавлено: Чт Сен 30, 2010 00:15 Заголовок сообщения:
Цитата:
Також обов'язково не забути покликати людей знаючих про італопром не з чуток: Агурий та Matvei!!!
ТАК МИ Ж ТІЛЬКИ ЗА!!хто чув,бачив,знає,вміє,має,їздив.....за один стіл _________________ fiat-....!!!
О 99 7пять З6 сім 6два.
Добавлено: Чт Сен 30, 2010 00:26 Заголовок сообщения:
ти що ,а шкода.но хоч не в кого небуть ,Юце вже радує,здається її на таксі бачив
Ром ну а ти на чому вже ганяєш??? _________________ fiat-....!!!
О 99 7пять З6 сім 6два.
Добавлено: Чт Сен 30, 2010 00:44 Заголовок сообщения:
Еее, харош тут нюні розпускати!!!
Давайте краще про дату і місце домовимось, щоб всі змогли правильно організуватись _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Добавлено: Чт Сен 30, 2010 00:46 Заголовок сообщения:
ЙОЖ а може хочаб до завтра почекаєм може ще хтось допишеться а ми троє можем хоч завтра пивом накачатися _________________ fiat-....!!!
О 99 7пять З6 сім 6два.
Добавлено: Чт Сен 30, 2010 00:56 Заголовок сообщения:
Думаю не доречно буде організовувати зустріч за день чи два! Давайте, скажімо, на наступному тижні, п'ятниця чи субота? _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Добавлено: Чт Сен 30, 2010 00:58 Заголовок сообщения:
я за п'тниця чи субота підходить,а люди що скажуть????(чекаємо пропозицій) _________________ fiat-....!!!
О 99 7пять З6 сім 6два.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме