| 
				Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT

| 
				  | 

| Предыдущая тема :: Следующая тема   | 

| Автор | 
		Сообщение | 

Nv Amico

Возраст: 40 Знак зодиака:   Зарегистрирован: 10.07.2008 Сообщения: 29 Откуда: Львов
  | 

Добавлено: Чт Июн 24, 2010 15:19    Заголовок сообщения: головний циліндр зчеплення | 
				        | 

| 

| Допоможіть, в ГЦ приводу зчеплення тріснула пружина, поки я терміново шукав циліндр - майстри її загубили. Циліндра не знайшов, пробую підібрати пружину. Хто стикався з таким питанням - допоможіть - підскажіть Діаметр, висоту в стиснутому і розжатому вигляді, діаметр дроту пружини!!! | 

| 

| Вернуться к началу | 
		 | 

| 

Лагодик Amico

Возраст: 45 Знак зодиака:   Зарегистрирован: 29.08.2010 Сообщения: 4 Откуда: Луцк
  | 

Добавлено: Пн Авг 30, 2010 18:55    Заголовок сообщения:  | 
				        | 

| 

| я міняв пружину 2 рази, з першой проїздив тиждень , з другою 1 день. покі суть да дєло зробив пропку з соском на циліндр під капотом. прокачаю пєдаль піднімається на пів дня хватить, але це врємєнно шоб не вбивати коробку. буду міняти на новий. | 

| 

| Вернуться к началу | 
		 | 

| 

Nv Amico

Возраст: 40 Знак зодиака:   Зарегистрирован: 10.07.2008 Сообщения: 29 Откуда: Львов
  | 

Добавлено: Вт Авг 31, 2010 09:09    Заголовок сообщения:  | 
				        | 

| 

| Дякую, але проблема вичерпана.  Підібрав пружинку - працює (прозапас взяв ще 5шт)  Ціна питання 2 грн. | 

| 

| Вернуться к началу | 
		 | 

| 

Nv Amico

| 

Добавлено: Вт Авг 31, 2010 09:13    Заголовок сообщения:  | 
				        | 

| 

| якщо потрібно, можу заміряти і викласти параметри. | 

| 

| Вернуться к началу | 
		 | 

| 

Лагодик Amico

Возраст: 45 Знак зодиака:   Зарегистрирован: 29.08.2010 Сообщения: 4 Откуда: Луцк
  | 

Добавлено: Вт Авг 31, 2010 22:22    Заголовок сообщения:  | 
				        | 

| 

| буду вдячний за параметри пружини. може не таку ставили. бо шось не хочеться купляти новий циліндр,500грн як не крути-бабкі. | 

| 

| Вернуться к началу | 
		 | 

| 

| 

| 

Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
  |