Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.10.2009 Сообщения: 23 Откуда: Тернополь
Добавлено: Вт Окт 20, 2009 18:07 Заголовок сообщения: Fiat Tempra 2.0 загоряється значок коробки передач на панелі
Зіткнувся з такою проблемою. Fiat Tempra 2.0 АКПП загоряється значок коробки передач на панелі приборів під час руху автомобіля )у більшості випадків при переключенні із третьої на четверту передачу). Коробка починає вести себе наступним чином - відбувається зміщення переключення передач, з другої на третю переключає при 73 км/год., з третьої на четверту при 103 км/год. (при нормальній роботі переключення з третьої на четверту передачу відбувається при 67 км/год.). Якщо заглушити двигун і завести знову помилка пропадає і може знову з"явитись при наступному переключенні з 3 на 4, а можу проїхати 200 і більше км без проблем.
Хто стикався із подібним або в кого є якісь думки стосовно даної проблеми, будь ласка не залишайтесь байдужими! Дякую!
ооо брат, это на столько сложная система что без консультации пофи я думаю тебе не кто не сможет помоч.
ps.если к ней идут какието провода, значит есть и контакты. попробуй для ночала осмотреть её с низу подёргой за всё что можно. _________________ Бортовик Темпра
А де шукати фішки на комп"ютерну діагностику мого авто, знайшов одну фішку під заднім сидінням, але сказали, що скоріше всього це для перевірки ABS і має бути ще одна? _________________ Щасливий той - хто займається улюбленою справою.
Я - щасливчик...
если смотреть на машину с открытым копотом то в дальнем левом углу.
трёх контактный закрытый разъём. он с кузова выходит. _________________ Бортовик Темпра
Мдо... У меня тоже автомат, но полностью механический... Какие-то похожие проблемы (с лампочкой т.е.) были у Демиурга кажется, правда у него она вродь загоралась при кикдауне... _________________ http://fiatcroma.com.ua http://cartuning.ws/fiat
Нас никогда не сбить с пути - нам по*ую куда идти!
как я думаю, передачи сместились из за падения давления масла, т.е переключение происходит при более повышеных оборотах двига.
Это может быть маленький уровень, или забитый масляный фильтр АКПП. _________________ Я, пол-царства отдам за коня...
Если коробка работает, передачи не проскальзывают, то это какая то легкоустранимая проблема... В смысле не надо лезть в высокие материи. типа компьютер, фрикционы... _________________ Я, пол-царства отдам за коня...
Последний раз редактировалось: stirlitz (Вт Окт 20, 2009 19:17), всего редактировалось 1 раз
Масло міняв 6000 км тому, масляний фільтр не міняв - мені його просто почистили як змогли, тому, що вартував він тоді від 1800 грн. _________________ Щасливий той - хто займається улюбленою справою.
Я - щасливчик...
Ще помітив, що даний глюк відбувається коли коробка під навантаженням, наприклад, при підйомі під гору, коли коробка переключається з третьої на четверту або кікдауні. _________________ Щасливий той - хто займається улюбленою справою.
Я - щасливчик...
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме